Haberler

    Trabzon'da Gündem Colman-Mustafa Pektemek Takası

    Abone Ol

    Trabzonspor adı Beşiktaş ile anılan Colman için siyah beyazlı takımdan Mustafa Pektemek'i isteyecek.

    Trabzonspor'da sezon tamamlanmamasına karşın transferde hareketli saatler yaşanıyor. Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Didier Zokora'nın sözleşmesini fesheden bordo-mavililer, Marc Janko ile de sözleşmesini fesih için görüşmelerini sürdürüyor. Kadro dışı bırakılan Gustavo Colman için ise gelecek teklifler beklenmeye başladı.

    Arjantinli futbolcuyu bedelsiz olarak göndermek istemeyen yönetim, takas tekliflerine açık. Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Colman için resmi teklif gelmesi durumunda Trabzonspor'un takasla Mustafa Pektemek'i isteyeceği öğrenildi. Trabzon kökenli oyuncunun transferini gerçekleştirerek hücum hattında alternatif yaratmak isteyen Trabzonspor'un, Hannover 96'da forma giyen Mame Diouf ile de temaslarını sürdürdüğü belirtildi.

    Hami Mandıralı: Ben işimi yapıyorum
    Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, sezon sonunda göreve devam edip etmeyeceği yönünde çıkan haberlerle ilgili, "Ben işimi yapıyorum. Sezon sonunda devam edecekmiş gibi yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şu anda amacımız UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak. Başkanımızla gayet uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Tüm futbolcularımız da takıma elinden gelen katkıyı vermek için çalışıyor" dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mustafa Pektemek Gustavo Colman Trabzonspor Beşiktaş Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title