Haberler

Avrupa kupalarından men edilen Trabzonspor'dan ilk tepki: CAS'a gideceğiz

Güncelleme:
Abone Ol

UEFA'nın Trabzonspor'u Avrupa kupalarından men etmesinin ardından açıklamalarda bulunan başkan Ahmet Ağaoğlu, CAS'a başvuracaklarını söyledi.

UEFA'nın Trabzonspor'u Avrupa kupalarından men etmesinin ardından Bordo Mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu konuyla ilgili, "CAS'a gideceğiz. Kimse canını sıkmasın, moralini bozmasın. UEFA ile yaptığımız anlaşmanın tamamını yerine getirdik. Aşılamayacak bir sorun değil" ifadelerini kullandı.

10 GÜN İÇİNDE BAŞVURULACAK

10 gün içerisinde CAS'a başvurması beklenen Trabzonspor, konuyu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

osmanlı:

yaaaaaaa hani cas ı kaale almıyordunuz cas fb yi haklı bulunca güvenmiyordun noldu şimdi kedi gibi oldunuz biraz delikanlı olun hak hukuk nedir bilin ooooooh iyi oldu haketmediğiniz şampiyonlar ligine gider misiniz

Yanıtla714
fenerlihalit:

yaaaaaa CASa git git bosuna gidersin bence :))) ama yine dene sansini. . . .

Yanıtla910
adil ol:

fb ye sıkılan mermilerin cezası çıkıyor galiba

Yanıtla611
Alper:

3 istanbul takimi bizden daha kotu onlar nasıl ceza almıyor ?

Yanıtla72
Gökhan:

176 Bin € e Ndiaye, 100 Bin € e Guilherme gibi Transferlere TFF inanırken, UEFA inanmadı. TFF sizin Arkanızı kollarken ( Bakınız : Nihat Özdemir Açıklamaları ve Uygulamaları ) UEFA bunu yapmadı. Olay tam olarak bu Dostum.

58
FB:

CAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Yanıtla23
ZÜHTÜ:

Eyvahh!! Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar değil ne yapacağız şimdi o olsaydı özel olarak şampiyonlar ligi tertip ederdi. . . Vahvah!!. . . Tühtüh tüh. Elensenizde bu defa Uefa muefa devam ederdiniz. Yazııık yazık etmişler. Ne yapılır hüngür hüngür ağlanır valla halinize budamı gelir sizin başınıza.

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title