Haberler

Trabzonspor, Bursaspor'u 1-0 Yendi

Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, Bursaspor'u 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, Bursaspor'u 1-0 yendi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Trabzonspor'un golünü 45. dakikada Burak kaydetti.

22 BİN 661 SEYİRCİ İLE REKOR KIRILDI

2010-2011 sezonunun ilk yarısında oynanan Galatasaray karşılaşmasında 21. 937 taraftarla en fazla izleyiciyi toplayan Bordo-Mavililer'de bu rakam, Bursaspor ile oynanan maçta kırıldı. Toplam 22 bin 661 biletli seyirci Trabzonspor'a destek vermek için tribündeki yerini aldı.

VanKOV SAKATLANDI

Bursaspor'da 34. dakikada ayağında çekme olduğunu söyleyen kaleci Ivankov, tedavisinin ardından bir süre daha maça devam etti. Ancak tecrübeli kaleci ağrıları artında 40. dakikada yerini yedek kaleci Yavuz'a bıraktı. Bu arada Bursaspor'la birlikte Trabzon'a gelen Ahmet Arı, maçı basın tribününden izledi.

BURAK GOLÜ BU SEFER BABASI İÇİN ATTI

Trabzonspor'un geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı 1 - 0 mağlup ettiği maçta tek golü atan ve attığı gol sonrası, "Anne" diye bağırarak golü annesine hediye eden Burak Yılmaz, bu sefer golü babasına hediye etti. 44. dakikada Trabzonspor'u öne geçiren golü atan Burak, attığı gol sonrası VIP tribünde oturan babasına doğru koşarak, elini öpme işareti yaptı. Baba Fikret Yılmaz'ın da oğlunun yaptığı jest sonrası duygulandı.

KARADENİZ TAKIMLARINA DESTEK

Bu arada maç devam ederken skorboorddan, Bank Asya 1. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Çaykur Rizespor, Orduspor ve Samsunspor'a destek verildi. Üç şehrin de plakasının geldiği dakikalarda skorbordan, "Şampiyon Orduspor, Şampiyon Çaykur Rizespor ve şampiyon Samsunspor" yazıldı.

BursaSPOR KULÜBESİ İSTEDİ, TOP TOPLAYICI ÇOCUK UYARILDI

Bu arada bir pozisyonda heyecanını hakim olamayan top toplayıcı çocuk sevinince, Bursaspor yedek kulübesinden tepki geldi. 4. hakem Kutluhan Bilgiç'in yanına giden Bursaspor idarecisi top toplayıcı çocuğun uyarılmasını istedi. Hakem de top toplayıcı çocuğu uyardı.

MAÇTAN DAKİKALAR:

İLK YARI:

8. dakikada Jaja'nın sağdan ceza sahasına yaptığı ortayı savunma son anda araya girerek uzaklaştırdı. 13. dakikada soldan ceza sahasına giren Alanzinho'nun yerden verdiği pasta topla buluşan Burak'ın müsait durumdaki şutunu Ivankov, güçlükle kontrol etti. 20. dakikada Volkan'ın sağdan ceza sahasına kestiği top kaleci Tolga'da kaldı. 24. dakikada sağ kanattan çizgiye inen Volkan Şen'in ortaladığı topu arka direkte Ozan İpek kafayla kaleye gönderdi. Yan direğe çarpan top Batalla'nın önüne düştü. Bu futbolcunun bomboş pozisyonda çektiği sert şutu Giray, çizgi üzerinde çok kritik bir müdahale ile kornere göndererek engelledi. 38. dakikada Selçuk'un sağdan kullandığı serbest vuruşa kimse dokunamayınca top yandan auta çıktı. 44. dakikada Colman'ın ara pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Umut, topu ceza sahası içerisinde Burak'a bıraktı. Bu futbolcunun sert şutunda top ağlarla buluştu: 1 - 0 . Karşılaşmanın ilk yarısı da Trabzonspor'un 1 - 0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI:

47. dakikada Burak Yılmaz, Jaja'nın ara pasında ceza sahasına hareketlendi ancak araya giren savunma son anda topu uzaklaştırdı. 49. dakikada Bursaspor'un atağında Ozan İpek ceza sahası içine yerden pasını verdi, toplu buluşan Miller'in vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı. Ancak öncesinde ofsayt bayrağı kalktı. 78. dakikada Volkan Şen'in sağ çaprazdan çektiği sert şut üstten auta çıktı. 87. dakikada Selçuk'un ara pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Umut, iki futbolcudan sıyrıldıktan sonra vuruşunu yaptı ancak etkisiz vuruşunda top kalecide kaldı. 89. dakikada savunmadan Alanzinho'nun attığı pasla Colman buluştu. Hızla rakip sahaya giren Colman, topu bomboş pozisyondaki Umut'a aktırdı. Bu futbolcunun bomboş pozisyondaki şutunda kaleci Yavuz, topu güçlükle kornere çeldi. 90. dakikada Umut, pres yaparak topu kaptı ve topu ceza sahası içerisindeki Ceyhun'a çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda top kalecide kaldı. Karşılaşma da Trabzonspor'un 1 - 0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Fırat Aydınus (7), Serkan Ok (7), Aleks Taşçıoğlu (7)

TrabzonSPOR:

29 Tolga (7)

30 Serkan (6) (Dk. 88 - 4 Glowacki)

23 Giray (7)

16 Egemen (7)

3 Cale (5)

17 Burak (8)

20 Colman (8)

8 Selçuk (7)

25 Alanzinho (6)

50 Jaja (5) (Dk. 73 - 6 Ceyhun 5)

10 Umut (6) (Dk. 90 + 1 - 21 Barış)

YEDEKLER: 91 Bora, 92 Hüseyin, 61 Yattara, 32 Pawel

BursaSPOR:

27 Ivankov (5) (Dk. 40 - 1 Yavuz 5)

21 Ali Tandoğan (6)

4 Ömer (5)

38 İbrahim (6)

3 Vederson (5)

10 Volkan (6)

13 Svensson (5) (Dk. 80 - 7 Insua 5)

20 Ozan (6)

6 Bekir Ozan (6)

17 Batalla (5) (Dk. 67 - 12 Altidore 5)

18 Miller (6)

YEDEKLER: 23 Mustafa Keçeli, 11 Kirita, 9 Sercan, 55 Stepanov

GOL: Dk. 44 Burak Yılmaz (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Dk. 29 Cale, Dk. 61 Alanzinho (Trabzonspor), Dk. 45 + 1 Ozan İpek (Bursaspor)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title