Haberler

Trabzonspor'da Henrique, Yönetime Mesaj Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique, İrlanda temsilcisi Derry City karşısında oynanan iki maçta 3 gol atarak yeni sezona hızlı bir giriş yaptı.

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique, İrlanda temsilcisi Derry City karşısında oynanan iki maçta 3 gol atarak yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Golcü arayışı içinde olan teknik heyete ve yönetimi mesaj verdi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Derry City'yi 3-0 yenerek bir üst tura yükselen Trabzonspor'da Paulo Henrique iki maçta ortaya koyduğu performans ile göz doldurdu. Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz sezon oynadığı 28 maçta 5 gol atıp, 3 asist yaparken bu sezon ise 2 maçta 3 gol ve 1 asist yaptı. Geçtiğimiz sezondan buyana gol noktasında büyük sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibi yeni sezon öncesi golcü arayışlarını sürdürürken, Brezilyalı oyuncu forvet arayışında olan teknik heyete ve yönetime ise attığı gollerle mesaj verdi. Henrique, lig öncesi oynadığı iki resmi maçta rakip kaleleri boş geçmedi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Trabzonspor'un Brezilyali oyuncusu Henrique, Derry City karşısında maçın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya koyamadıklarını belirterek, "İlk yarıda istediklerimiz ortaya koyamadık. Rakip uzun toplarla etkili olmaya çalıştı. İkinci yarıda ise soyunma odasına gittiğimizde arkadaşlarla birlikte daha çok ayağa pas yapmamız gerektiğini, rakipten daha çok koşmamız gerektiğini konuştuk. Bunları ikinci yarıda yaparak haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" dedi.

Derry City ile oynanan iki maçta 3 gol ve 1 asist yaparak takımın tur atlamasına katkıda bulunduğu için mutlu olduğunu söyleyen Henrique, "Önemli olan takım olarak turu geçmemiz idi. Gol atmak ta bu işin keyif veren tarafı. İnşallah bu şekilde devam ederim. Ben sahada bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Hocam görev verdiği sürece de bu böyle devam edecek" ifadesini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Paulo Henrique Trabzonspor Karadeniz Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title