Haberler

Trabzonspor'da Şampiyonluk Primine Zam

Abone Ol

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, sezon başında belirledikleri şampiyonluk primine zam yapacaklarını açıkladı.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, sezon başında belirledikleri şampiyonluk primine zam yapacaklarını açıkladı.

Asbaşkanı Nevzat Şakar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada takımının Bursaspor maçına çok iyi çalıştığını belirtti, "Lideriz ve hiç bir sıkıntımız yok. Selçuk ve menajeriyle de görüştük. Başkanımız da konuştu. Her hangi bir problem yok. Selçuk yurt dışına gitmezse, Trabzonspor'da kalacağına açıkladı. Sezon bittikten sonra kendisiyle yeniden görüşeceğiz. Gönlü Trabzonspor'dan yana" dedi.

"Bursa MAÇINDA STADIMIZ TAMAMEN DOLACAK"

Bursaspor maçında tribünlerin tamamen dolacağını düşündüklerini de vurgulayan Nevzsat Şakar, "Artık ligin bitmesine 6 maç kaldı. Taraftarımızın yönetime, teknik kadro ve futbolculara destek vermesinin zamanı geldi de geçiyor bile. Onlardan memnunduk ama daha da iyi olmalarını istiyoruz. Taraftarımız da gereğini yapacaktır. Bursa ve bundan sonra şehrimizde oynayacağımız maçlarda stadı doldurup gerekli desteği vereceklerdir" diye konuştu.

"BİZİM İÇİN TÜM RAKİPLER AYNI"

Bursaspor maçıyla ilgili ortaya atılan, "Bu maç her 2 takım için de farklı anlamlar içeriyor. Bursaspor sanki oynamayacakmış gibi gözüküyor" spekülasyonlarına da cevap veren Nevzat Şakar, "Böyle bir şey olabilir mi? Bursapor da diğer takımlar gibi bizim dostumuz, kardeş takımımız. Her rakip aynı bizim için. Böyle bir şeyin konuşulmasını çirkin buluyorum. Trabzonspor bütün maçlarını çıkıp sahada oynar ve kazanır" dedi.

ŞAMPİYONLUK PRİMİ ARTIRILACAK

Sezon başında futbolcu başına 150 bin lira olarak açıklanan şampiyonluk priminin artırılmasıyla ilgili bir çalışma yaptıklarını da sözlerine ekleyen Nevzat Şakar, şöyle devam etti:

"Bu çalışmamız henüz netlik kazanmadı. Bu hafta içinde Şenol Güneş'le konuşup gereğini yapacağız. Şampiyonluk primi zaten açıklanmıştı, ancak iyileştirecek çalışmamız var. Bu hafta içinde onu da netleştireceğiz. "

EGEMEN DÖNÜYOR

Galatasaray maçında kart cezalısı olduğu için oynayamayan Egemen, hafta sonunda oynanacak olan Bursaspor maçında takımdaki yerini alacak. Egemen, lig yarışında kalan haftalarda puan kaybı düşünmediklerini belirterek, "Kalan tüm maçlarımızı alıp şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. O coşkuyu Trabzonsporlular'a yaşatacağız" diye konuştu.

YES - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title