Haberler

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, antrenmana çıkmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor'da yolların ayrılması beklenen teknik direktör Abdullah Avcı, bugün yapılan antrenmanda takımın başında yer almadı. Antrenman, İhsan Derelioğlu yönetiminde yapıldı. Sözleşme fesih görüşmeleri sürerken Avcı, bordo-mavili takımdan sezon sonuna kadar olan alacağının tamamını istiyor.

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında yarın akşam saat 19.15'te Eyüpspor'a konuk olacak Trabzonspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavililerin yollarını ayırmaya hazırlandığı teknik direktör Abdullah Avcı, bu antrenmanda takımın başında değildi.

ANTRENMANA ÇIKMADI

Bordo-mavililerde yolların ayrılması beklenen teknik direktör Abdullah Avcı, Eyüpspor maçı öncesi cumartesi günü yapılan son antrenmanda takımın başında yer almadı. Bordo-mavililer, Eyüpspor maçı öncesi son antrenmanını İhsan Derelioğlu yönetiminde yaptı.

TRABZONSPOR'UN AÇIKLAMASI

Trabzonspor'dan antrenman için yapılan açıklama şu şekilde;

"Takımımız, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda oynayacağımız İkas Eyüpspor maçı hazırlıklarını, Teknik Koordinatörümüz İhsan Derelioğlu yönetiminde bugün 12.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı."

FESİH İÇİN 1 SEZONLUK ALACAKLARINI İSTİYOR

Karadeniz ekibi, Avrupa defterinin kapanmasının ardından Abdullah Avcı ile yolları ayırma kararı alışmıştı. Fesih için görüşmeler sürerken Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan sezon sonuna kadar olan alacağının tamamını istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Abdullah Avcı Trabzonspor Trabzonspor Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Köksal Aktaş:

valla helal olsun bu adama yine tzaminat zengini olacak galiba

Yanıtla261
süleyman koç:

ADAM HAKINI ISTIYOR ,,SÖZLEŞME İMZALAMASANIZ BELKİ SEZON SONUNA KADAR BAŞKA KLUPTE PARA KAZANACAKTI....

33
1gerceklerinsesi:

Hamsi koydum tavaya da başladı oynamaya hahaha

Yanıtla948
Murat Ülger:

Temel muz kabuğunu görünce “aha şimdi basıp düşeceğim “ demiş. Basmış düşmüş. Trabzonunkide aynı hesap. Her gittiği takımdan milyonlarca tazminat alıp kovulan adamı bile bile takımın başına getirdiler.

Yanıtla744
İsmail oruç :

Bu adam çok para göz,parasının kuruşunu bile bırakmaz,şimdi bu gidecekte inşallah yerine genç birini getirirler,70 lik birini getirirseler taraftara yazık olur.

Yanıtla218
Ökkas Iyiekici:

AYNI SORUNU BİZİM BJK DA DA YAŞAMIŞTI. PARA ALMADAN GETMEZ BU HERİF.

Yanıtla118
İsmail oruç :

Bu adam kadar para göz başka biri varmı?

Yanıtla015
Fahri Soyler:

Mourinho Abdullah aynı hikaye

Yanıtla39
Ali Çelik:

Hakkını alacak tatbiki iyiyken herşey süt liman Trabzon birini kovuyor sa gereken parayı verecek Yoksa Trabzon da kimse çalışmaz imajı yerle bir olur

Yanıtla45
Motto Premium Hotel info:

haklı olana bırseye neden ıtıraz edıyonuz,kendınızı koyun onun yerıne calısırken birden işinize son verılse..

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title