Haberler

Trabzonspor'da teknik direktörlük krizi: Fatih Tekke'nin kuzeninden olay iddia

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine kimin getirileceği gündemdeyken adaylar arasında olna Fatih Tekke'nin kuzeni Kenan Tekke'den olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Tekke'nin kuzenine göre, Trabzonspor, 31 Ağustos'ta Fatih Tekke ile anlaştı ancak siyasi baskı sebebiyle vazgeçip, tekrar Şenol Güneş ile masaya oturdu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevine kimin getirileceği merak konusu olmuştu. Fatih Tekke ile görüşen bordo-mavililer ibreyi Şenol Güneş'e kırmış ve deneyimli teknik adam, başkan Ertuğrul Doğan ile görüşmek için İstanbul'a gitmişti. Bu gelişmenin ardından Fatih Tekke'nin kuzeni Kenan Tekke'den olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

TEKKE'NİN KUZENİNDEN OLAY İDDİA

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fatih Tekke'nin kuzeni Kenan Tekke, Trabzonspor'un 31 Ağustos tarihinde Fatih Tekke ile anlaştığını, ardından siyasi baskı sebebiyle Fatih Tekke'den vazgeçip, tekrar Şenol Güneş ile masaya oturduğunu iddia etti.

Kenan Tekke'nin sözleri şöyle; ''31 Ağustos'ta Ertuğrul Doğan Fatih Tekke'yi arıyor. 'Hocam, gel. Trabzonspor'un sana ihtiyacımız var' diyor. Fatih hoca da şartsız, kayıtsız kabul ediyor ve pazartesi görüşmek üzere sözleşiyorlar. Ancak ne olduysa, 1 gün sonra Ertuğrul Doğan, Fatih hocamızı arıyor ve 'Üzerimde çok siyasi baskı var, sizinle çalışamayacağız' diyor ve Şenol Güneş gündeme geliyor. Yazıklar olsun bu şehre ve bu şehrin çocuklarına ihanet edenlere. Yazıklar olsun siyasetinize.''

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Fatih Tekke Trabzonspor Şenol Güneş Fatih Tekke Trabzonspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Orhan Azar:

tekke nin ne başarısı varda bu haberleri yapiyolar eğer gerçekten doğruysa yönetimin vay haline

Yanıtla1753
Tekin Avci:

Güneşin buna ihtiyacı yok bence bukadar boş kadrosuna kendini niye riske etsin 4. 5. Ancak zorlar bu kadro

Yanıtla2030
Yasar Unal:

Siyasetin marifetiyle/desteğiyle şampiyon olmakta sorun yoksa yine siyasetin isteğine uygun Tk. Dr. getirmekte de sorun olmamalı. Hatta normal bir durum olarak karşılanmalı. O yüzden kuzen saçmalamış.

Yanıtla1829
Baba Yabgu:

Peki sen oraya gitsen Alanyaspora ihanet etmiş olmayacak mısın?

Yanıtla344
SUNSET null:

ne farkı var ki, hep hesaplı isimler bu hale gelmeye sebep. kulüpte büyük düşünen yok.

Yanıtla119
AGAli:

Mesele Fatih Tekke nin gelme veya gelmemesi değil, kanallara çıkan yorumcuların dahi Saray dan belirlendiğini duymuştuk, cami kürsüsü derken siyaset spora da bu kadar bulaştı, Sarayın izni olmadan teknik direktör de belirlenemiyor, işte asıl mesele..

Yanıtla34
İsmail oruç :

Ben buna inanmıyorum çünkü fatih tekke Şenol Güneşin damadı aralarında sürtüşme olmaz.

Yanıtla07
Serkan Çıvkın:

yanlışın var

03
murtaza candurak:

kuzende biraz çekememezlik seziyorum

Yanıtla15
Cemalettin Solaçeken :

Şenol Güneş yerine Fatih Tekkenin tercih edilmesi için siyasi baskıyı anlarım da tam tersini aklım almadı.. Kariyerlerine, sportif başarılarına bir açıp bakınca Şenol hoca yerine Fatih Tekkeyi getirmek şehre ihanet olur..

Yanıtla04
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title