Haberler

Trabzonspor, Hatayspor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, antrenmanlarına devam ediyor. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmalarda futbolcular, sürat ve taktiksel unsurlara odaklandı.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından sürat çalışması yaptı. Antrenman, pozisyonel dar alan oyunu ve taktiksel çalışmalarla sona erdi.

Bordo-mavililer, yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla Hatayspor mücadelesinin hazırlıklarına devam edecek. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Teknik Direktör Şenol Güneş Trabzonspor Antrenman Hatayspor trabzon Futbol Yaşam Spor Antrenman Teknik Direktör Süper Lig Futbol Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title