Haberler

Trabzonspor Kayseri Deplasmanına Gitti

Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasında yarın akşam Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maç için özel bir uçakla Kayseri'ye gitti.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın akşam Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maç için özel bir uçakla Kayseri'ye gitti.

Batuhan, Volkan, Giray, Colman, Bamba ve kaleci Fatih kadroya dahil edilmezken, Onur, Aykut Akgün, Mustafa, Zeki Ayvaz, Henrique, Bosingwa, Abdulkadir, Aykut Demir, Caner, Yusuf, Zeki Yavru, Soner Aydoğdu, Olcan, Kadir, Zokora, Janko, Adrian, Malouda 18 kişilik kadroda yer aldı.

Futbolculardan Janko bu sezon ilk kez 18 kişilik kadroda yer alırken, dün akşam saatlerinde otomobiliyle maddi hasarlı kaza yapan Didier Zokora da kadroda yerini aldı.

Zokora'nın yoğun yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda su birikintisine giren aracının kontrolden çıkarak bariyerlere çarpması sonucu kaza yaptığı öğrenildi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Didier Zokora Trabzonspor Kayserispor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title