Haberler

Trabzonspor Kayserispor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in ertelenen 3. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maç için hazırlıklarını başlattı. Teknik direktör Şenol Güneş gözetiminde yapılan antrenmanda oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı ve antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in ertelenen 3. haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde bugün saat 10.30'da yapılan antrenmanda, Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile dün oynanan maçta forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda oyun çalışması ile devam eden antrenman, sonuçlandırma çalışması ile sona erdi.

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Şenol Güneş Kayserispor Trabzonspor Antrenman trabzon Güncel Futbol Spor Antrenman Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title