Haberler

Trabzonspor - Kayserispor Notları

Abone Ol

Mandıralı'dan BÜYÜK REVİZYON Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Kayserispor maçında takımda büyük bir revizyona gitti.

Mandıralı'dan BÜYÜK REVİZYON

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Kayserispor maçında takımda büyük bir revizyona gitti. Mandıralı, geçen hafta deplasmanda 2-1 kaybedilen Akhisar Belediye maçının ilk 11'inden sadece 4 oyuncuyu Kayserispor karşısında sahaya sürdü. Bordo-mavililerde Akhisar Belediye maçında forma giyen Bosingwa, Sefa, Marko Marin ve Muhammet Demir Kayseri maçında sahaya çıkarken, Esteban, Salih Dursun, Musa Nizam, Fatih Atik, Yusuf Erdoğan teknik tercihler, Okay sakatlığı, Douglas Franco ise kırmızı kart cezası nedeniyle ilk 11'de yer bulamadı. Akhisar deplasmanında çeşitli nedenlerle ilk 11'de sahaya çıkma şansı yakalayamayan Onur, Aykut, Mustafa, Cavanda, Aytaç, Özer ve Erkan Zengin, Kayseri maçında ilk 11'de görev yaptı.

MUHAMMET SON ANDA

Trabzonspor'da Cuma günü yapılan antrenmanda Douglas'ın sağ bileğine darbesiyle sakatlanan ve bordo-mavili camiaya büyük korku yaşatan Muhammet Demir, Kayserispor karşısında ilk 11'de görev yaptı. Cuma ve cumartesi yapılan ayrıntılı kontrollerinde bileğindeki doku ve bağlarda bir zedelenme bulunamayan Muhammet Demir, dün takımdan ayrı çalıştı. Maç öncesi teknik direktör hami Mandıralı ile görüşen ve forma giymek istediğini belirten Muhammet Demir, sağlık heyetinin de onay vermesi sonucu sahaya çıktı.

TRABZONSPOR'DA 6 EKSİK

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Cardozo, Mehmet Ekici, Okay Yokuşlu ve Güray Vural ile hastalığı nedeniyle hafta boyunca takımdan ayrı çalışan Musa Nizam kadroda yer almadı. Ayrıca Brezilyalı stoper Douglas Franco da kırmızı kart cezası nedeniyle kadroya alınmadı.

TRABZONSPOR'DAN BADE İÇİN ÇAĞRI

Trabzonspor, Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Erasmus Hastanesi'nde ilik nakli bekleyen 4 yaşındaki Bade Çakır için duyuru yaptı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan duyuruda, Trabzonlu olan Bade Çakır'a uygun ilik bulunması için çalışmaların sürdüğü belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Temmuz 2015'te hastalığa yakalanan ve 4 aydan bu yana yoğun bakımda tedavi altına alınan minik Bade Çakır'ın babası Muhammet Çakır, Bade'nin bu hastalığı atlatabilmesi için uygun donöre ihtiyacı olduklarını ancak bunun için kan bağışının çok önemli olduğunu söyledi. Son üç aydır hastalığın kritik evresinde bulunan Bade için sen de kan ver, Bade'nin zamanla yarışında elinden tut."

Ayrıca Kayserispor maçı öncesinde maraton tribünü önünde Bade için uygun donör bulunması amacıyla isteyen taraftarların kan vermesi için kan alma aracı bulunduruldu.

PANKARTLA ÇIKTILAR

Trabzonspor'da sahaya "Bade'nin zamanla yarışında elinden tut" yazılı pankartla çıkarak, minik kız için yardım çağrısını yineledi.

YÖNETİM AKYAZI'YI İNCELEDİ

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta ile yönetim kurulu üyeleri, inşaatı süren Akyazı Stadı'nda incelemelerde bulundu. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyelerimiz bugün Akyazı Stadı'nı ziyaret ettiler.

Akyazı Stadyumu'ndan Sorumlu Başkan Yardımcımız Zeki Öztürk, Başkanımız Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyelerimize çalışmalar hakkında bilgi verdi" ifadesi kullanıldı.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK GÖSTERİSİ

Takımlarını desteklemek için Trabzon'a gelen yaklaşık 250 kişilik Kayserispor taraftarı ile bordo-mavili taraftarlar maç öncesi dostluk tablosu sergileri. Şehir merkezinde birlikte yemek yiyen ve şehri gezen taraftarlar, karşılaşma sırasında da rakip takımlar lehine tezahürat yaptı.

TARAFTARDAN İLGİ YOK

Trabzonsporlu taraftarlar Kayserispor maçına beklenen ilgiyi göstermedi. Karşılaşmayı yaklaşık 5 bin bordo-mavili taraftar takip etti.

KAFKAS'A SARILDILAR

Trabzonspor'da bir dönem futbolculuk ve 2012-2013 sezonunda teknik direktörlük yapan Tolunay Kafkas'a bordo-mavili futbolcular büyük ilgi gösterdi. Başta kaptan Onur olmak üzere Kayserispor yedek kulübesi önüne giden Trabzonsporlu oyuncular, tecrübeli teknik adama sarıldı ve başarı diledi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hami Mandıralı Muhammet Demir Trabzonspor Kayserispor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title