Haberler

Trabzonspor N'Doye'yi Borsaya Bildirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor Danimarka'nın FC Kopanhagen takımının Senagalli forvet oyuncusu N'Doye'yi borsaya bildirdi.

Trabzonspor Danimarka'nın FC Kopanhagen takımının Senagalli forvet oyuncusu N'Doye ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in dün akşam Hollanda'nın Vaals kasabasındaki kamptan ayrılarak Danimarka'ya gitmesinin ardından futbolcu ve kulübüyle ilk görüşmenin yapıldığı öğrenildi. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu'nun da Danimarka'daki görüşmelere katıldığı vurgulanırken, ilk görüşmede Trabzonspor'un N'Doye ile küçük ayrıntılar dışında anlaştığı, kulübüyle görüşmenin de yarın yapılacağı vurgulandı.

Temaslar devam ederken Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, 'Profesyonel futbolcu Dame N'Doye'nin kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü FC Copenhagen ile görüşmelere başlanmıştır' denildi.

Bu arada Başkan Sadri Şener'in transfer çalışması için başka bir ülkeye geçtiği, yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu'nun ise görüşmeleri yürütmek için Kopenhag'da kaldığı vurgulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sadri Şener Trabzonspor Danimarka Hollanda Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title