Haberler

Trabzonspor, Osmanlıspor'a 3-1 Yenildi

Güncelleme:
Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, deplasmanda Osmanlıspor'a 3-1 yenilerek şaşırttı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaştı. Osmanlı Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1'lik skorla kazandı.

GOLLER

Ankara ekibine galibiyeti getiren goller, 42. dakikada Gabriel Torje'nin harika frikik vuruşu, 66. dakikada Erdal Kılıçarslan ve 70. dakikada Serdar'ın güzel aşırtması ile geldi. Trabzon'un tek sayısını ise 85. dakikada Marko Marin kaydetti.

MUSA ÇAĞIRAN ATILDI

Osmanlı'da Musa Çağıran, 1-0 önde oldukları, ilk yarının son dakikasında maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e yaptığı müdahale nedeniyle kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

OSMANLI 11 PUANA YÜKSELDİ

Bu skorun ardından Osmanlıspor puanını 11 yaparken, geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında sezonun ilk yenilgisini alan Trabzonspor ise 10 puanda kaldı.

Süper Lig'in 7. haftasında Osmanlıspor deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacakken, Trabzonspor ise evinde Torku Konyaspor'u konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gabriel Torje Trabzonspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (42)

muharrem:

Osmanlıyı fenerden başkası yenemez

Yanıtla1522
rize li Mobil-ANDROID:

çakmışlar mı yani

Yanıtla231
Sözde Ülkücü:

şimdi osmanlı spor ile ts hacısomanoğlu arasında soy isim benzerliğimi var yoksa banamı öyle geldi ne çakmışlar ama puhahaha.

Yanıtla220
kuzuMobil-ANDROID:

Trabzon küçük takım kimliğinden bir türlü kurtulamıyor büyük takımla oynadıktan sonra konsantrasyon sıfır olmus

Yanıtla117
Iman:

Trabzon gitti yarisdan.Cimbom bocalıyor.Şampiyon 10 maç sonra belli olur gibi.

Yanıtla017
Bu:

Işte bi Osmanlı oyunu var

Yanıtla214
sota:

osmanli ligin sampiyon adayidir bursadan sonra ankarad aampiyon cikaracak

Yanıtla312
OSMANLI TORUNU:

GÜN GELECEK BÜTÜN AVRUPA BU TAKIMI KONUŞACAK ! O GÜNLER UZAK DEĞİL OSMANLI SPOR OSMANLI DEVLETİNİ UNUTMAYA ÇALIŞANLARIN UNUTMAK İÇİN ÇABA SARF EDENLERİN VE OSMANLI KELİMESİNİ DAHİ ÇEKEMEYENLERİN YEGANE DÜŞMANI OLACAKTIR ! BU TAKIM OSMANLIYI HERKESE ÖZELLİKLEDE AVRUPAYA OSMANLI İSMİNİ TEKRAR HATIRLATACAK ! SEVGİLERİMLE . . .

Yanıtla312
OSMANLI TORUNU:

OSMANLI TRABZONU FETHETTİ :D

Yanıtla113
KAYSERILI:

Normal sonuc

Yanıtla113
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title