Haberler

Trabzonspor, St. Gallen'e penaltılarda elenerek Avrupa defterini kapattı

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında St. Gallen'i ağırladı. 0-0'ın rövanşında rakibiyle 120 dakika sonucunda 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, seri penaltı atışlarını 5-4 kaybederek Avrupa defterini kapattı. Öte yandan bordo-mavili taraftarlar, bu sonucun ardından teknik direktör Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında St. Gallen'i konuk etti. 0-0'ın rövanşında 120 dakikada 1-1 beraberlikle tamamlandı. Seri penaltı atışlarında rakibine 5-4 yenilerek Avrupa macerasını sonlandırdı.

İLK YARIYI KONUK TAKIM ÖNDE KAPATTI

31. dakikada ani gelişen St. Gallen atağında topla birlikte ceza sahası içine giren Akolo'nun pasında arka tarafta topla buluşan Schmidt, yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.

Trabzonspor, St. Gallen'e penaltılarda elenerek Avrupa defterini kapattı

ENİS DESTAN BERABERLİĞİ GETİRDİ

İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor, 52. dakikada beraberliği yakaladı. Barisic'in ön direğe kullandığı köşe vuruşunda Enis Destan düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı. Böylelikle skor 1-1'e geldi.

Trabzonspor, St. Gallen'e penaltılarda elenerek Avrupa defterini kapattı

FIRTINA PENALTILARDA ELENDİ

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 90 dakika 1-1 tamamlandı ve karşılaşma uzatmalara gitti. 15 dakikalık 2 uzatma devresinde de eşitlik bozulmayınca tur atlayan tarafı penaltılar belirledi. Seri penaltılarda rakibine 5-4 kaybeden bordo-mavililer, UEFA Konferans Ligi'nden elendi. Karadeniz ekibinde penaltı atışını değerlendiremeyen tek isim Stefan Savic oldu.

Trabzonspor, St. Gallen'e penaltılarda elenerek Avrupa defterini kapattı

AVRUPA DEFTERİNİ KAPATTI

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien'e 2 maçta mağlup olarak UEFA Konferans Ligi play-off turuna kalan Trabzonspor, bu turda da 0-0'ın rövanşında normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta seri penaltılarda St. Gallen'e 5-4 yenilerek Avrupa defterini kapattı.

TARAFTARLAR ABDULLAH AVCI'YI İSTİFAYA DAVET ETTİ

Bu sonucun ardından Trabzonspor tribünlerinden tepki yükseldi.Teknik direktör Abdullah Avcı'ya büyük tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar, tecrübeli teknik adamı istifaya davet etti. 61 yaşındaki çalıştırıcı, maçın bitiş düdüğüyle birlikte doğrudan soyunma odasına yöneldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Trabzonspor Trabzonspor Konferans Karadeniz Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

Muhammet Ülker:

bu Trabzon'la gsyi Avrupa da maça yollamıcaksın ülkeyi rezil etmekten puan kaybetmekten başka işleri yok

Yanıtla66223
Mustafa Tukat:

Trabzonlu Galatasaray taraftarı olarak maalesef bu yoruma karşılık verecek sözüm yok!

1641
senar:

abdullah avcı kötü evet, ama takımda da futbolcu yokki, 11 kişi saha çıkıp 5-6 kişiyle oynayan bir takım olmuş. ne forvet ne ortasaha yokki. ligi 5-10 arası bir yerde bitirir bu sene, o isminden yani.

29
ilker Akil:

... dedi her yıl şampiyonlar liginde mucadele eden takımın taraftarı.

05
Arslan:

BOŞ YAPMA

00
JokerAllame:

Tek derdi Fener olan bir takım başarıyı umarım asırlarca unutur :)

Yanıtla53164
JokerAllame:

Tüh beee çok üzüldüm:) EN BÜYÜK FENER

Yanıtla77118
Murat Ülger:

Tebrikler Trabzon Tek başına ülke puanının içine ediyorsun.

Yanıtla23133
Vatandaş:

Bir takım bu kadar mı kötü ve korkakça top oynar. Saçma sapan bir takıma yenildi

Yanıtla5134
Barış O. B.:

Yazık, çok yazık. Abdullah Avcı kendini yedi kovulduğu yere geri dönerek. Dikiş tutmaz bundan sonrası

Yanıtla8109
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title