Haberler

Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nden 'Türkçe' Konferansı

Abone Ol

Yenice Trabzonspor Taraftarları Dayanışma Derneği koordinatörlüğünde, Türk Dili Kurumu Başkanlığı ve Yenice Kaymakamlığının ortaklaşa düzenlediği öğrencilere yönelik konferans yapıldı.

Yenice Trabzon spor Taraftarları Dayanışma Derneği koordinatörlüğünde, Türk Dili Kurumu Başkanlığı ve Yenice Kaymakamlığının ortaklaşa düzenlediği öğrencilere yönelik konferans yapıldı.

Yenice Orman İşletme Müdürlüğü sinema salonunda yapılan konferansa Yenice Kaymakamı Tarkan Keskin, Garnizon Komutanı Kenan Erkan Kayar, Orman İşletme Müdürü Kemal Avşaroğlu, Trabzon spor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Yaylı, daire amirleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Konferansta açılış konuşması yapan Trabzon spor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Yaylı, "Biz, spor taraftarlığının yanında aynı zamanda bir kültür derneğiyiz. Bu amaçla bir taraftan Trabzonspor Kulübü'nü temsil ederken diğer taraftan gençlerimize hayat boyu yardımı olacak ve ülke gündeminde olan konuları konferans yolu ile bilgi dağarcıklarına aktarmak istiyoruz. Muhakkak ki bu faaliyetlerimizi tek başımıza yapmıyoruz. Bu faaliyetlerin ortaya çıkmasını sağlayan konunun tarafları vardır. Türk Dili

Kurumu Teşkilatı yetkililerinin hepsine birden derneğimiz adına şükran ve nezaket dolu duygular ile saygılarımızı sunuyoruz. Konferansın tek amacı, önünde uzun yıllar bulunan gençlerimize hayata daha yüksekten bakmalarına yardımcı olmaktır" dedi.

Konuşmaların ardından Türk Dil Kurumu Uzmanı Necla Yalçıner tarafından öğrencilere "Türkçe'nin Zenginliği, Türkçe'nin Dünya'daki önemi " hakkında konferans verildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

orman işletme müdürlüğü trabzonspor Yenice Tarkan Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title