Haberler

Yerine efsane isim gelecek! Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın sözleşmesini feshetti

Güncelleme:
Abone Ol

Avrupa defterini kapatan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı dönemi sona erdi. Bordo-mavili kulüp, tecrübeli teknik adam ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdı. Karadeniz ekibinde ikinci döneminin sonuna gelen Avcı, alacaklarının yarısından da feragat etti. 61 yaşındaki çalıştırıcı, takımdaki ilk döneminde 1 Süper Lig, 2 Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı. Öte yandan Trabzonspor'da ilk aday Alanyaspor'u çalıştıran Fatih Tekke.

Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı ikinci dönemi sona erdi. Bordo-mavili kulüp Abdullah Avcı ile karşılıklı olarak anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

ALACAKLARININ YARISINI BIRAKTI

KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Sayın Abdullah Mucib Avcı arasındaki 30.06.2025 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre, Sayın Avcı, sözleşme kapsamındaki alacaklarının yarısından feragat etmiştir.' ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın sözleşmesini feshetti

İKİNCİ DÖNEM PERFORMANSI

Trabzonspor'daki ikinci dönemide 2023/24 sezonunda başlayan tecrübeli teknik adam, çıktığı 44 karşılaşmada 1.84 maç başı puan ortalaması yakaladı.

Bordo-mavili takım, Avcı ile bir önceki dönemde 1 Trendyol Süper Lig şampiyonluğu ve 2 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

FATİH TEKKE İLE TEMAS KURULDU

Bordo-mavililer, Avcı'nın ayrılığının resmiyet kazanmasıyla birlikte gündemdeki teknik direktörlerle temaslarını sıklaştırdı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, teknik direktör Fatih Tekke ile görüştü. Tekke, yapılan görüşmede Trabzonspor'a gelmek istediğini iletti.

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın sözleşmesini feshetti

ALANYASPOR İLE GÖRÜŞME OLACAK

Trabzonspor, Fatih Tekke'den bu yanıtı almasının ardından Alanyaspor ile görüşecek. 46 yaşındaki teknik adamın Akdeniz ekibiyle sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

TRABZONSPOR İÇİN NE DEMİŞTİ?

Fatih Tekke, Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor'la ilgili soruya, "Trabzonspor'u şu an ilk defa senden duyuyorum. Türkiye'de her şey mümkün. Trabzonspor'a ayrıcalıklı bakıyoruz. Benim memleketim ama şu an öyle bir şey yok" cevabını vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Abdullah Avcı Fatih Tekke Trabzonspor Trabzonspor Süper Kupa Karadeniz Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Mustafa Aydogan:

Para göz kaç para koparmış?

Yanıtla1214
Murat Türedi:

Bu taraftar kimleri istifaya çağırmadıki avcı da gidebilir iyi oldu gitmesi de fatih tekke konusunda şüphelerim var bizim taraftar sanıyo ki fatih tekke gelip gol atacak bence kendini kanıtlamış daha iyi bir teknik adam

Yanıtla118
Erhan toy:

yanlış yanlış yanlış istikrar başarıyı getirir. bu adam değil mi lig dampiyonu yapan bu adam değil mi bu takımı kuran. ne olacak şimdi bu adamın kurduğu takımı bir başkası nasıl yönetsin.

Yanıtla110
Doğru Söz:

Başarısız oldun senden bize hoca olmaz git, ihtiyaç var değerli hocam göreve gel. Bu kaçıncı gidiş geliş anlamadım. Bu takım zaten başarısız, futbolcular vasat. Bu takımdan çok birşey beklemeyin.

Yanıtla29
Ali Kerem:

konyaspora alalım avcıyı :)

Yanıtla73
Cemal Gökçek:

0 cekmiş bide para bekliyor kendinin para vermesi lazım kulübe

Yanıtla04
Beyhan Bakici:

Allah dan burakmııs yanı 30 kagıtcık almıs cok mu canım

Yanıtla02
Mehmet özdemirkol:

Ula hayatty

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title