Haberler

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Futbol Şöleni düzenleyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzon Büyükşehir Belediyesince organize edilen Futbol Şöleninde Trabzonspor'un efsaneleri ile yıldız isimleri karşılaşacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesince organize edilen Futbol Şöleninde Trabzonspor'un efsaneleri ile yıldız isimleri karşılaşacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor'un efsane oyuncuları ve eski yıldız futbolcularının katılımıyla Futbol Şöleni düzenlenecek.

Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonunda 7-8 Ağustos'ta gerçekleşecek şölene efsane futbolcular Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Hüseyin Tok, Necati Çağlayan, Güngör Şahin Kaya, Ahmet Ceyhan, Necdet Ergün, Necmi Perekli, Bekir Barçın, Mehmet Cemil Altın, Hasan Şengün, Bahaddin Güneş, Şenol Ustaömer, Murat Şimşek ve Ali Yılmaz katılacak.

Yıldız futbolcular kadrosunda ise Hami Mandıralı, Fatih Tekke, İbrahim Yattara, Orhan Kaynak, Orhan Çıkrıkçı, Abdullah Ercan, Osman Özköylü ve Oktay Derelioğlu yer alacak.

Futbol Şöleninin ilk maçı 7 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00'da, ikinci maç ise saat 20.10'da oynanacak. İkinci gün ise saat 17.00'da üçüncülük maçı, saat 18.10'da da şöhretler ve efsaneler karması yapılacak. Şölenin final maçı ise saat 19.30'da oynanacak.

Futbol Şöleni, müsabakaların ardından gerçekleştirilecek kupa töreni ile sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Trabzon Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title