Haberler

Trabzonspor'un eski yöneticisinin Oosterwolde için attığı tweet olay oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor'un eski Asbaşkanı Nevzat Aydın, Fenerbahçe'nin sakatlanan yıldızı Oosterwolde'nin sezonu kapatması hakkında attığı tweetle gündem oldu. Aydın tweetinde, "Oosterwolde sakatlığı yüzünden sezonu kapatmış. Hangi oyuncu olursa olsun konu sağlık olunca insanın futbolcu için içi burkuluyor. Tabii yere yatırılıp etkisiz hale getirilmiş taraftarın kafasına acımasızca tekme atanlar hariç" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe taraftarları da Aydın'ın attığı tweete büyük tepki gösterdi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin Samsunspor ile oynadığı Süper Lig 9. hafta maçında sakatlanan Jayden Oosterwolde, sezonu kapattı. Trabzonspor'un eski Asbaşkanı Nevzat Aydın da Fenerbahçe'nin yıldızı Oosterwolde'nin sezonu kapatmasıyla ilgili attığı tweet ortalığı yangın yerine çevirdi.

"SEZONU KAPATTI"

Jose Mourinho, dün düzenlediği basın toplantısında, "Jayden Oosterwolde bence sezonu kapattı. Mayıs ayı başında 1-2 maç oynamak için dönerse, sürpriz olur" açıklamasını yaptı. Fenerbahçe Kulübü de oyuncunun sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edildiğini duyurmuştu.

"TARAFTARIN KAFASINA TEKME ATANLAR HARİÇ"

Trabzonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın paylaşımıyla Fenerbahçe taraftarlarından büyük eleştiri aldı. Geçen sezon oynanan olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlara atıfta bulunan Aydın, "Oosterwolde sakatlığı yüzünden sezonu kapatmış. Hangi oyuncu olursa olsun konu sağlık olunca insanın futbolcu için içi burkuluyor. Tabii yere yatırılıp etkisiz hale getirilmiş taraftarın kafasına acımasızca tekme atanlar hariç" tweetiyle kısa sürede viral oldu.

FENERBAHÇELİLER DELİYE DÖNDÜ

Nevzat Aydın'ın paylaşımı kısa sürede on binlerce görüntülenme alırken, sarı-lacivertli taraftarlar da sezonu kapatan yıldız oyuncuları için Nevzat Aydın'ın attığı tweete büyük tepki gösterdi.

İşte o tweet;

Trabzonspor'un eski yöneticisinin Oosterwolde için attığı tweet olay oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nevzat Aydın Trabzonspor Trabzonspor Fenerbahçe Fenerbahçe Aydın Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Cemal Güneş:

Ben de fenerliyim ,Trabzonlu haklı kardeşim düşene vurulmaz bizde adet böyledir, o tekmeden sonra ikidir ağır sakatlık geçiyor demek ki etme bulma dünyası.

Yanıtla4049
Selim AYDOĞAN:

oe dı bir ts li ciddiye alınacak bir yani yok.ayaklarına sağlık Oosterwolde

Yanıtla4635
Asil Türk:

Sana da sorarlar O taraftarın saha içinde ne işi vardı diye.Sizden merhamet bekleyen yok.Biz bize yeteriz Siz cinconun arka bahçesi olmaya devam edin

Yanıtla3248
Volkan Cetin:

doğru lafa diyecek bir şey yok ilahi adalet elbet gelir bulur insanı

Yanıtla2843
Melike Taştan:

Trabzonspor ne dese haklı. Sırf taraftarlık için sırf bir futbol için güvenlik tarafından etkisiz hale getirilmiş yerdeki savunmasız bir insanın kafasına öldüresiye tekme atılması asla etik değildir.

Yanıtla2733
Burak Yazıcı:

Sizde dahil olmak üzere hepiniz kudurabilirsiniz. Noktasına kadar doğru tweet. Salağa anlatır gibi anlatmış. Yarası olan gocunmuş :)

Yanıtla2431
Yunus Deliorman :

takım otobüsü kurşunlatıp öldürmeye kasteden ve Devletin arkasına saklananlar mı söylüyor bunu

Yanıtla1935
Letgohesap null:

Trabzonlular devletin arkasına saklanmaz devleti yonetenler onlar zaten bilgi eksikliği seni

116
Murat Bayraktar:

o sahaya girenler içinde aynısını söyluyosa sorun yok

Yanıtla1031
Habib Öztürk:

Abi fener içinkuduruyorsunuz peki ya tarafların sağda ne işi var

Yanıtla1030
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title