Haberler

Trabzonspor'un Şike Davasına Yaptığı İtiraz Reddedildi

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul 13 Ağır Ceza Mahkemesi karara ilişkin itirazı 1 Eylül'de değerlendirdi. Mahkeme Trabzonspor'un itirazına ret karar verdi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Trabzonspor’un şike davası kapsamında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da arasında bulunduğu 6 kişinin yeniden yargılanması kararına yaptığı itirazı reddetti.

TRABZONSPOR'UN İTİRAZINA RET KARARI

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi geçtiğimiz Haziran’da, şike davası sanıklarından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve Selim Kımıl hakkında, “ileride telafisi imkansız zararlara sebebiyet vermemek” açısından “yeniden yargılama ve infazların geri bırakılması” kararı verdi. Bucaspor ve Trabzonspor mahkemenin kararına itiraz etti.

"HUKUKSAL HATA YAPILIYOR" DENMİŞTİ

Trabzonspor Hukuk Kurulu tarafından, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na gönderilmek üzere Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi’ne yapılan itirazda, kararın hukuka aykırı olduğu vurgulanarak; “Yargıtay kararında açıkça belirtildiği üzere, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin böyle bir karar verebilmesi için hükümde hukuksal hata yapıldığını, kesinleşen hükmün, maddi gerçeğe uymadığını tespit etmesi gerekir. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin hükümde herhangi bir hata tespit edemeden böyle bir karar vermesi açıkça hukuka aykırıdır” ifadeleri yer aldı.

İstanbul 13 Ağır Ceza Mahkemesi karara ilişkin itirazı 1 Eylül’de değerlendirdi. Mahkeme itirazların reddine karar verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe İstanbul Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

SALİH:

SADRİ ŞENER NEDEN YURT DIŞINA ÇIKMA YASAĞI ALDI. YA NEVZAT ŞAKAR NEDEN ACİL HASTANEYE KALDIRILDI. . . HERKESTEN DAHA KİRLİSİN TRABZONSPOR!!

Yanıtla2036
erhan:

sizin kadar değil kirli değildir bundan emın olun aldınız 19 sampıyonluğun acaba kaç tane hak ile alındı supheli en temiz takım beşiktaş diğerleri boş

00
TÜRKKIZI:

''Şike yaptıysam yaptım fenevbahçe için yaptım'' diyodun ya yırttın mı yine ulan gün olur devran döner elbet Trabzonsporum kalbimizin şampiyonusun

Yanıtla2813
og:

YORUMA GEREK YOK AYNI ERGENEKON BALYOZ v. s. DAVALARINDA OLDUGU gibi HAK YERINI BULDU. GS ve TS duyurulur. Insallah bozuk Plaklar artik sonsuza Kadar SUSARLAR. YIKILMAYAN TEK KALE FB. . .

Yanıtla1624
gagsus:

türk sporuna müjde. . şike suç olmaktan çıktı. . bekle 2018 şikeciler geliyoorrr. . .

Yanıtla1319
Hakan 1907:

Biri şu Trabzon lulara akıl fikir verip. Boşşşş işlerle uğraştıklarını söylemeli . . Lakin hep elde var sıfır hav hav hav icraat yok. . Bu yılda tarihi hezimet olur . . Sonra ayıklasınlar princin taşını :)

Yanıtla1020
Barış TAŞKUN:

la neeeeoooooldiiiii rengin soldiiiiiiiiiii. . . lazoliler iyi okuyun bu yazdıklarımı he bide botoksun elemanları sizde iyi okuyun. . iyi günleriniz bunlar. . . güldür güldür geliyoruz !!!!

Yanıtla920
oflu:

basbakan habis yatıyor nedense aziz yildırım yatmıyor

Yanıtla125
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title