Haberler

Trabzonspor Yıldız Oyuncu Peşinde

Abone Ol

Şampiyonlar Ligi kuralarının çekilmesiyle Trabzonspor'un Drogba, Adebayor ve Arshavin'le ilgilendiği iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi kuralarının çekilmesiyle birlikte bazı yıldız futbolcuların peşine düşen Trabzonspor'un Drogba, Adebayor ve Arshavin'le ilgilendiği iddia edildi.

Trabzonspor yönetiminin, "Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için gereken her türlü fedakarlığı yapacağız" açıklamasından sonra gözler, yıldız oyuncu transferine çevrildi. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olması nedeniyle ciddi bir maddi kaynak sahibi de olan yönetimin Drogba, Adebayor, Anelka ve Arshavin'le temaslara başladığı öğrenildi.

Menajerlerin bu futbolcuların alınması için tekliflerde bulunduğu, yönetimin de görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Yönetimin önerilen isimlere sıcak bakmadığı, teknik direktör Şenol Güneş'in isteyeceği ve Avrupa kupalarında oynayabilecek önemli bir ismi kadroya katacağı bildirildi.

COLMAN SEVİNDİ, BURAK VE ADRİAN ÜZÜLDÜ

UEFA kararıyla sarı kart cezalısı olan Colman'ın cezası kaldırılırken kırmızı kart cezalısı olan Adrian'ın 1, Burak Yılmaz'ın ise 2 maçlık cezasının kaldırılmaması sıkıntı yarattı. Burak Yılmaz, cezasının kalkmaması nedeniyle çok üzülürken Colman sevinç yaşadı. Burak, takım arkadaşlarını 2 önemli maçta yalnız bırakacağını dile getirdi, şöyle dedi:

"Şampiyonlar Ligi, bizim en büyük hayalimizdi. Hakkımız olan yerdeyiz. Orada iki maç oynamayacak olmak, beni üzüyor. Ama takım arkadaşlarım çok üstün bir mücadele örneği gösterip Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek. "

BİLETLER İÇİN 3 FORMÜL

Trabzonspor yönetimi, İspanya'nın Atletic Bilbao maçı için İstanbul'da satılan 33 bin bilet için formül aramaya başladı. Bazı taraftarların bilet parasını kulübe hibe etme düşüncesi yönetim tarafından memnuniyetle karşılandı. Ancak bu konuda henüz net bir karar almayan yönetim 3 fikir üzerinde duruyor. Yönetim ya İstanbul'da bir hazırlık maçı organize edip biletlerin bu maçta geçerli olduğunu açıklayacak, ya bilet paralarını geri iade edecek, ya da biletlerini iade etmek istemeyen taraftarların kulübe yaptığı jesti kabul edip, parasını almak isteyenlere de hemen geri ödemeyi yapacak.

ENGİN'İN PARASI ALINACAK

Bu arada Galatasaray'a Engin'i 900 bin euro ve Türk Telekom Arena Stadı'nın 1 maçlık kira bedeli olan 350 bin TL'ye satan Trabzonspor, Atletic Bilbao maçının iptal edilmesi nedeniyle Galatasaray'la 350 bin TL'nin 320 bin TL'sini alacak. Trabzonspor, maçın bir gün önceden iptal edilmesi nedeniyle Galatasaray'ın stadın hazırlanması için harcadığı 30 bin TL tutarındaki parayı, 350 bin TL'den düşecek.

SAPARA VE VOLKAN İLE TEMASLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Trabzonspor'un bir süredir transfer etmek için uğraştığı Volkan Şen ve Marek Sapara transferinde sona gelindiği öğrenildi. Volkan'ın bonservisi için Bursaspor'la anlaşırken bazı sorunları halletmeye çalışan yönetim, Ankaragücü'nden Marek Sapara'nın ise bonservisindeki belirsizliğin gitmesini bekleyecek. Sapara, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle serbest kalmak için yetkilimi makamlara başvurmuştu.

YES - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title