Haberler

    Fenerbahçe, İsviçre Kampına Hiçbir Transfer Yapılmadan Gidiyor

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Fenerbahçe, bugün gerçekleşecek İsviçre kampına, takıma hiçbir transfer yapılmadan başlayacak.

    Phillip Cocu yönetiminde sezonu açan Fenerbahçe'de transfer sessizliği devam ediyor. Ali Koç'un başkanlığıyla beraber Sportif Direktör Damien Comolli ve Teknik Direktör Cocu ile sıfırdan başlayan sarı-lacivertliler, 9 Temmuz'da İsviçre kampının başlayacak olmasına rağmen transferde henüz somut bir adım atamadı.

    ŞİMDİYE KADAR HİÇBİR OYUNCUYLA ANLAŞILMADI

    Finansal Fair Play nedeniyle temkinli olmak zorunda kalan sarı-lacivertli kulüpte, özellikle sözleşmesi elinde olan ve kiralanmaya müsait isimler üzerinde duruluyor. Ancak şu ana kadar herhangi bir oyuncuyla anlaşma ya da sözleşme yapılamadı. Fenerbahçe'de Comolli yönetiminde yoğun bir çaba harcanmasına karşın birçok isimden beklenen karşılık bulunamadı.

    WEST HAM UNITED, WILSHERE TRANSFERİNİ BİTİRMEK ÜZERE

    Jack Wilshere konusunda çok istekli olan Fenerbahçe, bonservis sorunu olmamasına rağmen yıllık maaş ve imza parası gibi konulara takıldı. Son anda devreye West Ham'ın girmesiyle de iş iyice tıkandı ve İngiliz kulübü bu transferden başarılı çıktı.

    Forvet konusunda Bas Dost ismi ağırlık kazansa da karmaşa yaşanıyor. Bas Dost'un 15 milyon euroya yakın istediği maaş ve imza parası ile FIFA ve kulübü Sporting arasındaki sıkıntılar sürüyor. Sporting ile tek taraflı olarak sözleşmesini fesheden Hollandalı golcü, henüz olumlu sürece giremedi. Benzer şekilde St.Etienne'den Lille'e giden Jonathan Bamba da Fenerbahçe'nin hedefe alıp kaybettiği diğer bir isim oldu.

    KAMENI YOLCU

    Kaleci konusunda da Fenerbahçe adım atamadı. Volkan Demirel ile kampın başlamasına 2 gün kala sözleşme yenilemeyen Fenerbahçe'de tek kaleci Carlos Kameni kaldı. Yıllık 2.2 milyon euro alan Kameni ile de yolların ayrılması bekleniyor.

    MINA'YI İSTEYENLER VAR

    Stoper konusunda da Neto'nun ayrılmasıyla elinde 2 oyuncusu kalan Fenerbahçe'de Yerry Mina konusu da çözümsüzlüğe gitti. Dünya Kupası'nda 3 golle parlayan Mina'nın Dortmund, Liverpool ve Everton'un listesine girmesi transferi bir hayli zora soktu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    DOST Partisi Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (16)

    Mustafa kara:

    Hani 150 milyon para konulacakti

    Yanıtla119
    Çapkın:

    Ali koç tan cacık olmaz Azizi çok ararız

    Yanıtla411
    siyonali:

    yahudi ali koc aykutu harcadi yaziklar olsunnn

    Yanıtla85
    Fenerbahcemmm:

    Ali koc yonetimi bir firtinayla geldi oyle gozukuyorki sessiz sedasiz kactigini gorursunuz fenerbahcemizde yonetici oldugu donemde kactigi gibi Adam paraya kiyipta birtane futbolcu transfer yapamadi gorunen oki fenerbahce camiyasinin bir yili yine bos laflarla heba oldugunu goreceyiz Sayin baskan Aziz yildirimin yapmis oldugu transferleri elestirenler gorulduyu gibi ayni futbolcularla yili kurtarma derdine dustuler yazik gorunen oki Aziz Yildirimi cok ariyacagiz

    Yanıtla48
    Resul:

    Sakin olun beyler gazete haberlerine çok fazla itibar etmeyin ve sadece yeni başkanımız Ali KOÇ''a güvenin. Fenerin elindeki kadro aslında Türkiye ligi için şampiyonluğu alabilecek kadro, Hücüm oyuncularıyla savunma yapan bir takım kurmadığın taktirde fenerbahçe bu kadroyla puan farkı yapar. tabi ki 3-4 tane direkt olarak 11 oyuncusu girerse mayıs gelmeden şampiyon oluruz.

    Yanıtla75
    Çelik:

    Bunlarda boş. İyi futbolcuları zaten iyi takımlar aldı. Geriye 3. Sınıf futbolcular kaldı. Demedi demeyin aziz yıldırımı çok arayacağız.

    Yanıtla110
    Hasan ali kurtarır:

    Hasan ali iyi oyuncu tepkini işe yararsa çok kombine satar.

    Yanıtla43
    Fenerbahçeli:

    takım transfer yapsında uefadan ceza mı yiyelim feda sezonu mu yapalım Ali Koç başkanımızın nasıl ağır bir mali tabloyla karşılaştığını bilmiyoruz oradaki insanlar bir şeylerin farkında her şey sabır işi biraz sabır güzel günler yakındır allahın izniyle

    Yanıtla61
    reiscihalit:

    ne bekliyordunuz ??? tabiki isvicreye gidecek ?? türkiye düsmanlarini destekliyor ali kocu siz ne sandiniz ??? gezi olaylarini destekleyen birisi benim fenerbahcemin baskani kaul etmiyorum isvicre cok yakin bize ama asla gitmem feneri görmeye bile ali koc oldukdan sonra . . . . yemisim feneri

    Yanıtla01
    54 SENELİK ÜYE HS TEOMAN:

    SN. BAŞKAN TOPUK YAYLASININ NESİ VARDIDA KAMP İPTAL EDİLDİ. . . ÇÜNKİ ORAYI SN. AZİZ YILDIRIM YAPTIRDI ONUN İSMİNİN UNUTTURULMASI LAZIM. AYRICA FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ Nİ ASKIYA ALMANIZI ANLAMIŞ DEGİLİZ. . . . SAYGILAR HERŞEY FENERBAHÇE İÇİN. . . . . .

    Yanıtla01
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title