Haberler

Transfer Yasağını Kaldıran Elazığspor, 2 Saatte 17 Futbolcuyla Anlaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, transfer yasağını transfer döneminin kapanmasına 2 saat kala kaldırttı, 2 saatte 17 futbolcuya imza attırdı.

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'da yönetim, yoğun uğraşlar sonucu transfer yasağını kaldırmayı başardı. Ara transfer döneminin bitmesine iki saat kala transfer tahtasını açabilen Elazığspor, bu süre içinde 17 futbolcuya imza attırdı.

Elazığspor'un iki saat içinde aldığı futbolcular şöyle:

"Akakpo, Gökhan Akkan, Sabri, Murat, Serdar Özbayraktar, Ahmet Solakel, Tufan, Yiğitcan, Rüştü Hanlı, Abdülkadir Kayalı, Muhammet İldiz, Kamara, Diallo, Bakamenga, Boubacar, Müslüm, Geirgius."

SON İKİ SAATTE TRANSFER İZNİ ÇIKMIŞTI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden TY Elazığspor, ara transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala transfer tahtasını açmayı başarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu nerenin takımı hangi mahallenin bilen varmı

Yanıtla178
diyarbakırlı:

kesin kofiksin sen

20
özgür 23:

boş boş konuşma adamın canını sıkma elazığspordan ona göre bir yerinden şırınga ile kan alırız ona

20
Kaptan:

Allahtan 2 saat kala açmışlar. Şöyle 4,5 saat kala açsalardı. Vay annam 50 , 60 tane transfer yapardık.

Yanıtla319
Hido:

Recep ivedik milli takıma kamyoncular derneğinden adam topluyordu ya al işte 2 saatte elazığsporda öyle yapmış başkan telefon listesinde olanı aramış sanırım :)

Yanıtla119
pttttttt:

elazıyı seviyoruz tbrıkler

Yanıtla514
doğruyu söyle:

açsan nolacak kümede kalsan başarı yarın aldığın adamlar para isterse ne verecen babalarının hayrına gelmediler para isteyecekler sonları kötü

Yanıtla910
25 ERZURUM 25:

BİR ERZURUM''LU OLARAK GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİM ELAZIĞSPORU DA KARDEŞ TAKIM OLRAKA BİLİYORUZ VE BİZİMLE BİRLİKLTE SÜPER LİG DE OLMASINI CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUZ BAŞARILAR ELAZIĞSPOR

Yanıtla910
Kaptan:

Bu işin kiralı biziz Allahınıza kurban iste transfer böyle yapılır 1 aydır. 3,4 adam almak için ugrasan acemilere örnek olsun

Yanıtla125
Vatansever Gakgoş:

Konsun şamdanlara mum..Başlasın çaydaçıra :)

Yanıtla215
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title