Haberler

Transferi Bitiren Ali Koç, Emre Belözoğlu Buluşması!

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Medipol Başakşehir yıldızı Emre Belözoğlu Arnavutköy'deki bir balıkçıda buluştu. Koç'un bu buluşmada Emre Belözoğlu'na 1 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi. Tecrübeli ismin takım arkadaşlarıyla vedalaştığı öğrenildi. Transfer olursa Emre, sarı lacivertli ekibin tarihinde forma giyen en yaşlı futbolcu olacak.

Başkan Koç ve Emre, mekanda baş başa bir toplantı gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Koç, geleceğe dair planlarla ilgili Emre ile görüş alışverişinde bulundu ve kendisine futbolcu olarak 1 yıllık sözleşme teklif etti.

KAPTAN OLMANI İSTİYORUZ

Başkan Ali Koç'un hem futbola Fenerbahçe'de veda etmesi hem de sonraki kariyerini sarı-lacivertli kulüpte planlaması adına Emre'ye böyle bir teklif sunduğu belirtildi. Koç'un gelecek sezona dair Emre'ye, "Bu sezon takım olgusunu oluşturamadığımız için başlangıçta sorunlar yaşadık. Bu nedenle hem kariyerine hem Fenerbahçeliliğine saygı duyulacak bir kaptana ihtiyacımız var. 1 yıllık süreçte takım yapısının oluşturulması ve Fenerbahçe ruhunu takımın anlaması için bize katkı sağlayacağına inanıyorum" dediği öğrenildi.

Transferi Bitiren Ali Koç, Emre Belözoğlu Buluşması!

İMZA MİLLİ MAÇLAR SONRASI

Emre Belözoğlu da Başkan'ın bu teklifine, "Fenerbahçe için bir görev varsa, bize sorgusuz sualsiz kabul etmek düşer" yanıtını verince taraflar el sıkıştı. Emre'nin futbolu bırakmasının ardından sarı-lacivertli kulüpte idari kadroda görev yapacağı ve tarafların 3 yıllık bir plan konusunda anlaştıkları da öğrenildi.

1980 doğumlu Emre, sözleşmeyi imzalarsa Fenerbahçe tarihinde forma giyen en yaşlı oyuncu olacak. Öte yandan sakatlığı sebebiyle bugün Alanyaspor maçında forma giyemeyecek olan olan Emre Belözoğlu'un Başakşehir'deki takım arkadaşları ile de vedalaştığı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (62)

çare futboldan gelen başkandır:

Şayet haber doğru ise, Ali Koç çok beğenmeme rağmen hemen istifa etsin. Emre gençlik yıllarında bile daha çok sakatlığı nedeniyle futbol oynayamamıştır, kaldıki şimdi 39-40 yaşında, dokunsan sakatlanıyor. Bu kafayla Fenerbahçe gelecek senede hüsrana uğrar.

Yanıtla416
ÖRNEK:

Rıdvan Dilmen

11
Levent:

Fatih terim den çirkefi yok

Yanıtla613
serkan:

bıde.sen

01
serkan:

nobreyıde.getır.tmm olsun

01
İÇİNE CİN KAÇMIŞ,ZIRDELİ HASAN ŞAŞ DA VA:

FİGO

00
Cem Serin:

Bence en iyisini yaptı benimdiyen gençten daha iyi hırsı yeter

Yanıtla212
Rok:

çirkef evine döndü desenize

Yanıtla58
fb:

sükür bi sezon sonra dogru bi karar alindi. .

Yanıtla57
misyon:

vizyonunu şimdi daha iyi anlıyoruz :) alex, piere van hoijdonk, robin van persie, kaleye tekrar rüştü bence bu transferler yapılmalı Fenerbahçeden utanıyor taraftarı artık emreye 1 milyon euro verseler minimum 7 milyon tl yapar 350 bin sms yapar :)))) Allah akıl versin fenerbahce taraftar ve yönetimine. . .

Yanıtla210
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title