Haberler

TRT, NBA'in Türkiye Haklarını Bünyesine Aldı

Güncelleme:
Abone Ol

TRT, NBA'in Türkiye haklarını bünyesine aldı. Anlaşmanın imzalanmasının ardından NBA maçları TRT kanallarından basketbolseverlerle buluşacak.

TRT, Şampiyonlar Ligi'nden sonra bir bombayı daha patlatmak üzere! NBA maçlarını yayınlama hakkını alan TRT yeni sezona girerken flaş bir hamle yaptı. TRT Spor basketbol yayınlarında dikkat çekecek bir yayın programına hazırlanıyor.

NBA MAÇLARI TRT'DE

TRT, NBA'in Türkiye haklarını bünyesine aldı. Anlaşmanın imzalanmasının ardından NBA maçları TRT kanallarından basketbolseverlerle buluşacak. NBA son olarak D-Smart platformunda yer alıyordu.

DEVLER LİGİ DE TRT'DE

TRT, daha önce de Şampiyonlar Ligi maçlarının önümüzdeki sezondan geçerli olmak üzere yayın haklarını satın almıştı.

TRT'DEN AÇIKLAMA VAR

Konuyla ilgili TRT Daire Başkanı Nasuhi Güngör'ün resmi twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle; "NBA yayın hakları konusunda görüşme süreci devam ediyor. Kesinleşen bir anlaşma söz konusu değil. Kamuoyuna duyrulur."


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Mert ÖZCAN:

Trt alıyorda hayrına almıyor tivibu platformu için alıyor. . Günümüz şartlarında hiç bir kurum şamp. ligi olsun nba olsun euroleague olsun en basit f1 olsun bunları açık kanaldan şifresiz yayınlayamaz çünkü yayın hakları için deli paralar dönüyor ortada. . Yayın hakkına tonla para basan adam bu parayı anca şifreli platformda yayın satarak çıkarabilir maalesef sporun her dalına bulaştı para. . Ne güzel eskiden f1''i ntv''de ispanya ligini trt''de ingiltere''yi ntv de açık kanaldan izlerdik :(

Yanıtla0174
Cemal GüneşMobil-IOS:

D smart patronu Aydın beyin iliğini cezalarla kuruttular,şimdide gariplerin ellerınde kalan bır avuç meyveye göz koymuşlar,Vatandaşta sanki beleş seyredecemiş gibiseviniyor.Önce git bır tıvibu kutusu al bakalım..

Yanıtla979
Aklını kullan co:

Şu digitürkten kurtarın bizi.

Yanıtla151
ALLAH razı olsunMobil-ANDROID:

king TRT adamın dibisin şampiyonlar liginden sonra bunuda alıyor en sevdiğim spor basketbol olarak NBA izlemek keyif verir :D

Yanıtla439
JembeyMobil-IOS:

Kurtarın bizi su digiturk d-smart beladından hırsız bunlar

Yanıtla138
ismail:

elektrik faturamdan bile pay al, devletten kaynakları hüplet. . . sonrada bunları şifreli ver. hak mı adalet mi yoksa kalkındırmamı bu trt!

Yanıtla037
izmirli:

elektrikten aldıkları haraç bi işe yarasın

Yanıtla332
SerkanMobil-IOS:

Aldıktan sonra şifreye girmesinde

Yanıtla125
Bir DostMobil-ANDROID:

Helal Olsun valla varya artik D-Smart tan kurtulacağım.

Yanıtla215
Yusuf D.:

Çok iyi, NBA o kadar önemli değil benim için ama şampiyonlar ligini TRT nin almasına sevindim.

Yanıtla612
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title