Haberler

Tunay Torun Kadro Dışı Bırakıldı

Abone Ol

Son dönemde performans düşüklüğü yaşayan Tunay Torun teknik direktör Thomas Schenider tarafından devre arası kampa götürülmeyeceği açıklanan dört isimden birisi oldu.

Bir dönem milli takımda da oynamış Tunay Torun Stuttgart takımında Cristian Molinaro, Benedikt Röcker ve Patrick Funk ile beraber kadro dışı bırakılan dördüncü isim oldu. Teknik direktör Thomas Schneider böyle kararlar almaktan hoşlanmadığını fakat daha önceden bu oyuncuları uyardığını söyleyerek yerlerine gençleri monte ederek devre arası yeni bir transfer yapmayacaklarını belirtti.  Bayern München ile oynayacakları ilk yarının son maçının ertelenmesi nedeniyle erken bir şekilde devre arası tatiline giren Stuttgart'ın Ocak ayında yapacağı kampa Tunay Torun katılmayacak. Kadro dışı bırakılan bu oyuncuların yerine dahil edilen genç yetenekler arasında Türk asıllı 1994 doğumlu Robin Yalçın da bulunuyor.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Tunay Torun Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title