Haberler

Turgutluspor İş Bitirdi

Abone Ol

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman ile Kartepe'de sürdüren Turgutluspor bir yandan da dış transfere hız verdi.

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman ile Kartepe'de sürdüren Turgutluspor bir yandan da dış transfere hız verdi. Kırmızı siyahlılar Kartepe kampına dahil ettiği eski oyuncusu 26 yaşındaki forvet Emrah Kaya'yı TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan 1 yıllığına kiraladı. Turgutluspor'da geçtiğimiz yıllarda forma giyen yetenekli oyuncu kendisini 1 yıllık Turgutlusporlu yapan imzayı attı. Fenerbahçe alt yapısından yetişen ve Turgutluspor'da profesyonel olan Emrah sırasıyla Kayserispor, Giresunspor, Bucaspor, Çorumspor, Bozüyükspor ve son olarak TKİ Tavşanlı Linyitspor formaları giydi.

Kartepe The Green Park Otel'de düzenlenen imza töreninde hazır bulunan Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, "Kartepe kampında Teknik kadromuz eksik olan mevkilere takviye yapılması konusunda bana rapor sundu. Bu doğrultuda gündemimizde olan eski oyuncumuz Emrah Kaya ile görüştük ve kısa sürede anlaşma sağladık. Emrah'ı anlatmaya gerek yok. Yakından tanıdığımız, özelliklerini iyi bildiğimiz, her zaman üst ligleri hak eden bir oyuncu. Kendisinin Turgutluspor'a faydalı olacağına inancım tam. Bu transferin gerçekleşmesinde eski futbolcumuz Abdurrahman Şaşmaz'ın emeği büyük kendisine teşekkür ederim. Emrah Kaya'nın bu sezon Turgutluspor'da çıkış yakalayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Turgutluspor'un yeni transferi Emrah Kaya, "Öncelikle ilk göz ağrım olan Turgutluspor'a tekrar geldiğim için çok mutluyum. Beni seven ve benim sevdiklerimle birlikte olacağım. Bu transferin gerçekleşmesinde emek harcayan kulüp başkanımıza çok teşekkür ederim. Turgutluspor taraftarı Emrah Kaya'yı nasıl biliyorsa şimdi Emrah Kaya'nın üzerine koyarak geri döndüğünü bilmelerini isterim. Geçen sezon 1. Ligin kapısından dönen Turgutluspor'un yarım kalan işini bu sezon tamamlamak istiyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tavşanlı Linyitspor Turgutluspor Emrah Kaya Kartepe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title