Haberler

Türk futbolunda tarihi karar yolda! Süper Lig'de küme düşme kaldırılıyor

Güncelleme:
Abone Ol

TFF ve MHK'deki istifaların ardından Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Beyaz Futbol programında dile getirilen iddia sonrası yorumcu Sinan Engin, "Futbolu iptal edelim. 2 sene falan futbolu yasaklayalım daha iyi." ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifalarının ardından Türk futbolunda büyük bir deprem yaşanıyor. Son olarak Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılacağı iddiası büyük ses getirdi.

"2 SENE FUTBOLU YASAKLAYALIM"

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında, Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılacağı öne sürüldü. Konuya ilişkin yorumda bulunan Sinan Engin, "Futbolu iptal edelim. 2 sene falan futbolu yasaklayalım daha iyi yani." dedi. Süper Lig'de küme düşme potasındaki takımların TFF'den alt lige düşmenin kaldırılması yönünde hafta içi talepte bulunması beklenirken, TFF'nin bu talebe sıcak bakacağı belirtiliyor.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

Sadık:

İki tane Izmir Takımı düştü ya bütün Chpli siyasetciler devreye girdi ,yazıklar olsun .

Yanıtla16249
mustafa uyanık:

Gerçekten mi ya izmiri chp ile ozdeslistirmeniz çok iyi ama allah akıl fikir versin... yıllardır hükümet şampiyon belirliyor ses edeydiniz

12
Kaan Korkmaz:

Süper ligi komple kaldırın iyice tadı kaçtı zaten.

Yanıtla17152
Metin Demir:

her şey rize için olurmu olur hiç şaşırmam

Yanıtla25109
Salih Hutoğlu:

Geçen dönem kimler için kaldırıldı

1628
Hayri :

Orada 4 tane hokkabazın salladığı bişeyi ciddi habermiş gibi vermeniz de ayrı bir durum tabi o zaman tum ligleri iptal edin her yerde bir suru şaibeli maç oynandı böyle bir niyet olsa bile karşı durup bu saçmalaıktır deneceği yerde 3 tane haber tıklanın diye çanak tutmak neyin nesi

Yanıtla1291
Eğrioturdoğrukonuş:

Türk Futbolnun bu karmaşada kalmasına sebep, TS, FB, GS ve BJK dır. Bunlar şampiyonluk yarışında olmayınca birileri suçlanır TFF MHK hepsi çorbaya döner. Bu dört takımı ligden ihraç edin tertemiz yeni bir lig kurulsun. Türk Futbolu 4-5 sene içerisinde Avrupa nın en iyi 3 liginden biri olur.

Yanıtla5833
Hakan Uludağ:

GS-FB-BJK-TS 'yi ligten çıkarın yayın gelirleri 1 milyon lirayı bulmaz. Türk futbolu kulüplere eşit, adil, aynı adalet ile yaklaşırsa zaten kendi kendine düzelir. Kerem'e tokat atan Marcao'ya 8 maç ceza kitleyip rakibine tokat atan Larin'e 1 maç ceza verirsen düzelme şansın tabi ki olmaz.

713
baklavacı çeto :

sen hangi ülke ligini takip ediyon bilemedim. şuan lider ts ve ikinci fb değil mi yahu.

614
Ömürcan Ekinci:

Ahmet Çakar tff başkanı mı olacak. :)) bikini kıyafetini giysin önce fb sevillayı elerse bikini giycekti noldu o yaaa :))

Yanıtla3846
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title