Haberler

Türk Taraftarlar, Maç Esnasında Neymar'a Sevgi Gösterisinde Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye - Brezilya maçında Neymar, takımını 4-0 öne geçirdi, taraftarlar yıldız futbolcuya tezahüratta bulundu. Neymar ise bu harekete alkışla karşılık verdi.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Türkiye-Brezilya maçında Neymar'ın 60. dakikada attığı 4. gol sonrası tribünler Brezilyalı yıldızı uzun süre alkışladı.

60. DAKİKADA TARAFTARLAR ALKIŞLADI

İlk yarısı 3-0 Brezilya'nın üstünlüğü ile biten mücadelenin 60. dakikasında Neymar takımı adına 4. golü attı. Maç boyu üstün bir performans sergileyen yıldız oyuncu, 4. golün ardından Türk taraftarların taktirini aldı. Golün ardından Neymar'ı alkışlayan taraftarlar, Brezilyalı yıldız için tezahürat yaptılar.

TÜRK FUTBOLCULARA PROTESTO

Gol sonrası santra yapan Ay-yıldızlı futbolcular ise taraftarların protestosuna maruz kalırken, tepkiler bir süre devam etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

turko Mobil-ANDROID:

vay be bi neymara bak bide burak a

Yanıtla010
REMUS:

YENI TÜRKIYE YENI TERIM

Yanıtla14
ALİİ:

amaçsız bir oluşum

Yanıtla12
FIRAT:

Yabancı sınırlaması getirirsen olacağı bu. ancak sunuda unutmamak lazım gençlerede kadroda yer verilmeli. bu sayede tecrübe kazanıp daha yetkin olabilirler.

Yanıtla01
nizam hocaMobil-ANDROID:

aldiginiz paralar zehir zikkim olsun. neymara hepsi helaldir alkisi her daim hakediyor

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title