Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Abone Ol

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup Takımlarından Aydınspor'da Teknik Direktör Gürses Kılıç, Düzenlediği Basın Toplantısıyla Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup takımlarından Aydınspor'da teknik direktör Gürses Kılıç, düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Aydınspor tesislerinde Kulüp Başkanı Ali Uzunırmak, bazı yöneticiler ve teknik heyetle birlikte basın toplantısı düzenleyen Gürses Kılıç, Aydınspor ile bazı hedeflerinin çakışmadığı için görevini bıraktığını söyledi. Aydınspor'un bulunduğu konuma yakışmadığını ifade eden Kılıç, "Görevimden ayrılmaya kendi isteklerim doğrultusunda karar verdim. Ege Bölgesi'nde artık benim bir takımım var, Aydınspor'un da İstanbul'da bulunan bir taraftarı, bir hocası var. Ben dostane ayrılıyorum. Beni istemeyen yönetimdeki

arkadaşlar bu arzularını keşke gazetecilere söylemek yerine, kendi şahsıma söyleselerdi. Beni bugüne kadar tanıyamamışlar. Anlaşmam doğrultusunda kulübün bana verdiği çekleri de başkanımıza teslim ettim. Başkanımız ve yönetimdeki bazı arkadaşlarımız bizim alacaklarımız konusunu çözdüler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Aydınspor'un önünü tıkamamak için Aydınspor'daki görevimden ayrılıyorum" dedi.

Toplantıda konuşan Ali Uzunırmak ise, Gürses hocanın kendileri için önemli bir isim olduğunu ifade ederek, Aydınspor'daki görevinden ayrılmasına rağmen halen hocaya kapılarının açık olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezon ortasında teknik direktör Murat Yoldaş'ın yerine göreve gelen Gürses Kılıç, konuşmalarının ardından Kulüp Başkanı Ali Uzunırmak ve gazetecilerle vedalaşarak kulüpten ayrıldı.

(DAK-YK-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title