Haberler

Türkiye Futbol Federasyonu'nda sürpriz istifa

Güncelleme:
Abone Ol

TFF; Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander'in görevden alındığını ve istifasının istendiğini açıkladı.

TFF; Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander'in görevden alındığını ve istifasının istendiğini duyurdu.

TFF'NİN AÇIKLAMASI

Federasyondan, " Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander'in görülen lüzum üzerine tüm görevleri alınmış olup, TFF Yönetim Kurulu tarafından istifası istenmiştir" açıklaması yapıldı.

LALE CANDER NE DEMİŞTİ?

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Cander yaptığı açıklamada, "Gördüğüm lüzum üzerine ve işlerimin yoğunluğundan TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden, ayrıca sponsorluk ve pazarlamadan sorumluluk görevimden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyesi olarak yetkinliklerim çerçevesinde yönetimimize destek olmaya devam edeceğimi bildiririm" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda sürpriz istifaLale Cander

LALE CANDER KİMDİR?

Lale Cander, 1971 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 53 yaşındaki Cander, Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıdır ve aynı zamanda Türk Pirelli Endüstriyel ve Ticari Lastikler A.Ş.'de de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Mühendis olan Cander, iş dünyasında önemli bir yere sahiptir. Lale Cander'in adı son dönemde sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda spor dünyasında da önemli bir gelişmenin merkezinde yer aldı.

İstanbul Park'ın kullanım haklarını Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş.'nin sahibi olarak alan Lale Cander, bu hamlesiyle sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda spor dünyasında da büyük bir etki yarattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

İsmail Yigit:

İstifa var deyip Hacı Osmanoğlunun resmini gösternek helal olsun . İşte gazetecilik budur. Her yerde sahtekarlık almış başını yürümüş.

Yanıtla125
faruk k:

Türk futbolunu yabancıların istilasına açtınız hiçbir takımda iki üç Türk ten fazlası oynamıyor. Ben neden hala Galatasaray taraftarı olayım Benfika bana daha sıcak geliyor. Taraftar , seyirci kaybediyorsunuz yakında tüm takımlar boş tribünlere oynayacak.

Yanıtla211
Siranuş Nermer:

federasyonda mı Abi

Yanıtla03
Bozkurtlar Diriliyor:

3-5 aya kalmaz hepsi gider demedi demeyin

Yanıtla02
uCube :

Yeminle haberi 'Hacı Osmanoğlu' istifa etmiştir diye tıkladım. Evrakta sahtecilik bu olsa gerek. ;))

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title