Haberler

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Fenerbahçe, Hazırlıklarını Tamamladı

Abone Ol

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde yarın deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde yarın deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda Antrenör Jacek Winnick idaresinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 45 dakika sürdü. Antrenmanın ardından Fenerbahçe Antrenörü Jacek Winnicki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde üçüncü maçlarına çıkacaklarını belirterek, "Orduspor karşısında kazanmak için elimizden geleni yapmalıyız" dedi. Ligi de değerlendiren Winnicki, "Lig'de oynayacağımız bütün maçların önem derecesi çok yüksek. Zor karşılaşmalar olacağını bekliyorum. Türkiye ligi bana göre Rusya liginden sonra Avrupa'daki en iyi liglerden bir tanesi. Hem çok iyi Türk oyuncuları var hem de Avrupa standartlarına bakacak olursak Türkiye liginde en iyi Amerika ve Avrupalılar mücadele ediyor. Bu nedenle lig çekişmeli ve zor geçecek" ifadelerini kullandı. Takımın Avrupa hedeflerine de değinen Antrenör Jacek Winnicki, "Avrupa'da çok yüksek beklentilerimiz var. Avrupa'da en yüksek sırayı hedefliyoruz kesinlikle. Maç maç düşünüp öncelikle Euro Cup'da grupları güzel bir yerde bitirmeyi istiyoruz" diye konuştu. -Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi-Fenerbahçe Antrenörü Jacek Winnicki

Kaynak: AA / Spor

Jacek Winnicki Fenerbahçe Orduspor Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title