Haberler

Türkiye'yi vuran depremler sonrası Çağlar Söyüncü fırsatçılara isyan etti: Peşleri bırakılmamalı

Güncelleme:
Abone Ol

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Türkiye'yi vuran peş peşe depremler sonrası fırsatçılık yapanlara tepki gösterdi. Söyüncü yaptığı paylaşımda, "Ülke yasa boğulmuş, göçük altından hala canlar kurtarılmaya çalışılırken, insanlıktan nasibini almamış şahsiyetsizlerin yağmacılığa yeltendiğini, battaniye fiyatlarını 5 katına çıkardıklarını okuyoruz, görüyoruz. Bunlar cezasız kalmamalı, peşleri bırakılmamalı!" ifadelerini kullandı.

10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş merkezli deprem, Türkiye'de büyük kayıplara yol açarken bu durumu fırsat bilerek temel ihtiyaç ürünlerine zam yapanlara milli futbolcu Çağlar Söyüncü tepki gösterdi.

"BUNLAR CEZASIZ KALMAMALI"

Çağlar Söyüncü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Ülke yasa boğulmuş, göçük altından hala canlar kurtarılmaya çalışılırken, insanlıktan nasibini almamış şahsiyetsizlerin yağmacılığa yeltendiğini, battaniye fiyatlarını 5 katına çıkardıklarını okuyoruz, görüyoruz. Bunlar cezasız kalmamalı, peşleri bırakılmamalı!" ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi vuran depremler sonrası milli futbolcu, fırsatçılara isyan etti: Peşleri bırakılmamalı

BATTANİYE FİYATLARINA YÜZDE 150 ZAM

Soğuk havanın etkili olduğu deprem bölgesi için en öncelikli ihtiyaçlardan biri battaniye. Battaniye alarak bölgeye yardım göndermek isteyenlerin olması fırsatçıların gözünü döndürdü. 100 liraya satılan battaniyelerin fiyatlarını bazı fırsatçıların zam yaparak 250 liraya satması pes dedirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çağlar Söyüncü Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

funy Cup:

yazıklar olsun insanlar orada acı çekiyor bir çok insan ise yardım etmek istiyor. Lütfen insan olalım ahlaklı olalım.

Yanıtla078
TUNCER AKARCA:

Gayet normal az bile namuslu isadamlarini iceri attilar Usakta Hazim Sesli var Sesli battaniyeleri bu durumda bedavaya dagitirdi hayirsever isadamiydi.meydan namussuzlara kaldi.

Yanıtla4423
Alkurt:

TÜM BUNLAR CEHALETTEN KAYNAKLANIYOR..SÖZDE KURAN OKUTULUYOR AMA ANLAMINI BILMEDEN. ANLAMINI BILMEDEN OKURSA INSAN, NE VICDANI ÖGRENIR NE AHLAKI ÖGRENIR..VS.

Yanıtla1056
Adana001 Merkez:

Bu konu önemli. Bu şekil fırsatçılar vatana ihanet suçundan cezaevine tek duruşmada hükmü verip anında oynayarak göndermeli. Gereken yapılmadı a hırsızlık meslek fırsatçılık lobi ye dönüşecek.

Yanıtla054
Nurullah Ak:

Laf ebeliği yapma Çağlar efendi paran çok git vinç kepçe kamyon kirala ve bölgeye gönder. Herkes klavyeden sallar oldu ya biraz taşın altına elinizi koyun

Yanıtla310
Murat Vural:

Helal olsun sana Çağlar . Aynı şekilde seninde deprem bölgelerine yardım malzemeleri göndermeni bekliyoruz .

Yanıtla06
Ütopik Yorumcu:

anlamını bilende yapıyor kardeş para tatlı anladın mı sözde müslüman yani

Yanıtla14
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title