Haberler

U17 Milli Takımı, Kuzey İrlanda ile özel maçlara hazırlanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

U17 Milli Takımı, Avrupa U17 Şampiyonası 1. tur maçları için Kuzey İrlanda ile oynayacağı özel maçların hazırlıklarını sürdürüyor. Milli Takım, 8 Ağustos'ta Belfast'a gidecek.

U17 Milli Takımı, 10-13 Ağustos tarihlerinde Belfast'ta Kuzey İrlanda ile oynayacağı özel maçların hazırlıklarını TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

Ay-yıldızlılar, kasım ayında oynayacağı Avrupa U17 Şampiyonası 1. tur maçları için çalışmalarını yoğun tempoda gerçekleştiriyor. Milli Takım, 8 Ağustos Perşembe günü Belfast'a gidecek.

Türkiye, 2024/25 UEFA Avrupa U17 Şampiyonası 1. Tur'unda 13. Grup'ta Sırbistan ve Bulgaristan ile eşleşti. 1. Tur grup maçları 1 Temmuz ve 19 Kasım 2024 tarihleri arasında tamamlanacak. Milli Takımın yer aldığı 13. Grup'ta maçlar 1-7 Kasım 2024 tarihleri arasında Sırbistan'ın ev sahipliğinde oynanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kuzey İrlanda Milli Takım Belfast Futbol Güncel Spor Milli Takım Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title