Haberler

UEFA Avrupa Ligi'nde Yunus Akgün fırtınası

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın yükselen yıldızı Yunus Akgün, UEFA Avrupa Ligi'ndeki PAOK ve Rigas Skola maçlarının ardından Elfsborg karşılaşmasını da boş geçmedi. Yunus böylelikle lig aşamasındaki 3 karşılaşmada da gol atmayı başardı.

Kerem Aktürkoğlu'nun gidişiyle Galatasaray'da ilk 11'e yerleşen ve bu fırsatı iyi değerlendiren sarı-kırmızılı futbolcu Yunus Akgün, yükselen formunu Avrupa'da da sürdürdü.

AVRUPA'DAKİ 3 MAÇTA DA GOL ATTI

Bu sezon sarı-kırmızılı takımın vazgeçilmezlerinden olan Yunus, UEFA Avrupa Ligi'nin lig aşamasında 3 maçta da gol atmayı başardı. Daha önce PAOK ve RFS maçlarında ağları havalandıran milli futbolcu, Elfsborg maçını da boş geçmeyerek üst üste 3. maçta da gol buldu.

SEZON PERFORMANSI

Yunus Akgün, Galatasaray formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 9'u ilk 11 olmak üzere 13 maça çıktı. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu karşılaşmalarda lig ve Avrupa'da bu sezon toplam 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yunus Akgün Galatasaray Galatasaray Yunus Akgün Futbol Spor Paok Paok Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Melike Taştan:

Salıncakçı jk boşuna YUNUS AKGÜN DEN korkmuyormuş demek ki ;) Bu yüzden bu kadar korkuyormuş, eeee ne de olsa fenere karşı da iyi oynamıştı Yunus:) ;)

Yanıtla59
Ser_hat:

Braw çocuk...

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title