Haberler

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, Rapid Wien'e 1-0 mağlup oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında konuk ettiği Avusturya temsilcisi Rapid Wien'e 1-0 mağlup oldu. Tur atlayan tarafı belirleyecek rövanş maçı 15 Ağustos Perşembe günü Viyana'da oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, 3. ön eleme turu ilk maçında Avusturya temsilcisi Rapid Wien'i konuk etti. Bordo-mavililer, taraftarı önünde rakibine 1-0 yenilerek tur şansını deplasmana bıraktı.

SAVIC İLK KEZ FORMAYI GİYDİ

Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, Atletico Madrid'den transfer edilen tecrübeli savunmacı Stefan Savic'e bu karşılaşmada ilk 11'de şansı verdi. 33 yaşındaki stoper, böylelikle Trabzonspor formasını ilk kez sırtına geçirmiş ve taraftarların önüne çıkmış oldu.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, Rapid Wien'e 1-0 mağlup oldu

GRGIC, RAPID WIEN'E AVANTAJI GETİRDİ

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın tek golü Rapid Wien'den geldi. Konuk takım, 67. dakikada Lukas Grgic'in kafa golüyle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Avusturya temsilcisi, sahasında oynayacağı rövanş maçı öncesinde avantajı cebine koydu.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, Rapid Wien'e 1-0 mağlup oldu

RÖVANŞ NE ZAMAN?

Papara Park'taki ilk maçı 1-0 kaybederek avantajı rakibine kaptıran Karadeniz ekibi, bu müsabakanın rövanşını 15 Ağustos Perşembe günü saat 19.00'da Viyana'da oynayacak. Temsilcimiz, rakibini elemesi halinde play-off turunda Braga (Portekiz)-Servette (İsviçre) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Trabzonspor Rapid Wien Rapid Wien Avusturya Viyana Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

ZİYA BAŞKAN:

keşke burada da gelseydi deplasmanda da yenseydi ülke puanı önemli bir fenerbahçe'li olarak her zaman Türk takımlarının yanındayız

Yanıtla732
Mustafa Ali Budak:

Fenerbahçeli olarak bize bu yakışır.Her ne kadarda Yunan Takımı Olympiakos ve Fransız takımı Lille destekleyen çoğunluklu Trabzonlular olsa da.Biz Fenerbahçeli olarak çoğunlukla olaya daha farklı bakıyoruz. Gurur duyuyorum Fenerbahçeli olduğum için.

57
İzzet :

ne biçim isim papara adı papara olursa işte böyle papara olunir

61
Emre Yoldaş:

Mustafa Ali budak: biz cska-ts maçında cska tribününde fener formalı cska atkılı Fenerlileri de biliyoruz güzel kardeşim ama ben hiç bi ts taraftarını böyle görmedim algı yapmayı bırakın çok olabilirsin ama haklı değilsin ;)

33
JokerAllame:

Vah Vah çok üzüldüm @arapzona

Yanıtla1319
Erkan Daldaban:

Şaşırdıkmı.

Yanıtla522
Ümit Özdemir:

Çok vasat bir Trabzon izledim!

Yanıtla027
Barış O. B.:

Maçlar eşit şartlarda oynanınca elin oğlu acımıyor işte

Yanıtla717
Zargana Necmi:

Trabzon hhhh çöp takım, gönderin geri dönüşüme...

Yanıtla38
isa yatar:

Trabzon çok kötü bu hocalar nasıl bir kafa yapısına sahip trezeguet yedek Cihat ve draguş çok vasat ve ortasaha berbat işi zor orada

Yanıtla08
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title