Haberler

UEFA küplere binecek! Cihan Çanak, attığı golden sonra "Bozkurt" işareti yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Cihan Çanak, takımının UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Ruzomberok'u deplasmanda 2-0 yendiği maçta attığı şık golün ardından "Bozkurt" işareti yaptı. Bu anlar sosyal medyada gündem olurken, Merih Demiral'a aynı işaretten skandal bir ceza veren UEFA'nın bu durum karşısında ne yapacağı merak ediliyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Trabzonspor, Ruzomberok'u 2-0 mağlup ederek tur için büyük bir avantaj yakaladı. ?Bordo-mavililerin golünü Trezeguet ve Cihan Çanak kaydetti. Transfer döneminde farklı takımlardan gelen tekliflerini Trabzonsporlu olduğu için reddeden ve Standart Liege'den Karadeniz ekibine imza atan Cihan Çanak, hem golüyle hem de gol sevinciyle gündem oldu.

TIPKI MERİH DEMİRAL GİBİ "BOZKURT" İŞARETİ YAPTI

Genç yıldız, attığı güzel golün ardından yaptığı "Bozkurt" işaretiyle EURO 2024'te aynı işareti yaptığı için Merih Demiral'a destek verdi. Cihan'un bu hareketi sosyal medyanın gündemine oturdu.

UEFA küplere binecek! Cihan Çanak, attığı golden sonra 'Bozkurt' işareti yaptı

UEFA, SKANDAL BİR KARARA İMZA ATMIŞTI

A Milli takımımızın çeyrek finale kalma başarısı gösterdiği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli futbolcumuz Merih Demiral, son 16 turunda oynadığımız Avusturya maçında attığı golün ardından "Bozkurt işareti" yaptığı için 2 maçlık cezaya çarptırılmıştı. UEFA'nın verdiği bu karar, Türk kamuoyunda uzun süre geniş yer bulmuş ve tepkileri beraberinde getirmişti. UEFA'nın Cihan Çanak için de benzer bir cezaya başvurup vurmayacağı merak konusu.

UEFA küplere binecek! Cihan Çanak, attığı golden sonra 'Bozkurt' işareti yaptı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Standart Liege Merih Demiral Trabzonspor Trabzonspor Karadeniz Bozkurt Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Lütfen Bırakın Konuşayım:

Kürdistanlı BozKürt selamını bende çok seviyorum.

Yanıtla25556
Ali Furkan Demir:

Kürdistan tam olarak neresi birader?

71224
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Türkiye nin bayrağı 3 değişik renkde üretilir ise.. Şu an zaten kırmızı.. ve iyidir ancak bir tanede SARI oramalı ve bir tanede Yeşil aromalı olmalı. Yani 3 ayrı Türk bayrağı ve 3 ayrı renk. Hepsi TBMM de olmalı yan yana. Yani MECLİS de 3 Türk bayrağı olmalı.

25221
YCLKTS null:

yaw he he. Almanya da istemiyonuz. Bir de Alamanya da isteyin bunu bize ters senin ata bizim ata kurtuluş savaşında o bayrak için savaştı geçin bu bos isleri. ülkeye fayda sağlayın. Her ilin takımı birde forması var. ben doğduğum ilin bayrağını istiyormuyum. Boş işlerle uğraşmayın gardasim.

667
Vural Akbıyık:

sen ne saçmalıyoon öyle??

843
Bidüşün:

Şu konuşmak isteyen arkadaşın doğduğu yer ama şimdi yıkıldı ankaralılar bilir hacı bayram ı veli camisinin karşısındaki mavi pencereli evler

034
Perwer:

Saçmalamadan, mantıklı konuş…

110
EFTAL ALTINSOY:

Hayırdır bilader sen bu ülkede yaşamıyormusun derdin ne...

06
Ali Çelik:

Helal olsun kardeşim Bir Fenerbahçe li olarak tebrik ediyorum bu Türklüğün simgesi olan bir işaret firmalara da basılması şart artık

Yanıtla72108
Arslan:

ADAMSINNNNN

Yanıtla5686
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title