Haberler

Uğur Meleke: Selçuk İnan Kadro Dışı Bırakılmalı

Güncelleme:
Abone Ol

Futbol yorumcusu Uğur Meleke, Galatasaraylı Selçuk İnan'ın eski günlerine dönmesi için bir müddet kadro dışı kalması gerektiğini söyledi.

TRT Spor'da yayınlanan Manşetlerde Spor yorumcusu Uğur Meleke, Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan'ın kaybettiği özgüvene yeniden ulaşması için kadro dışı bırakılması gerektiğini dile getirdi.

"EVDE OTURUP DÜŞÜNMELİ"

Selçuk İnan'ın kendine olan güvenini yitirdiğini belirten Uğur Meleke "Ben neden her adam arkamdayken kalçamı yaslayıp faul alıyorum" "Neden sadece topu aldığımda Burak'ı arıyorum" ya da "Neden ben kaleye yürüyemiyorum" gibi pek çok soruyu kendisine sorup düzelmesi için evde oturması gerektiğinin üzerinde durdu.

"ESKİ GÜNLERİNE DÖNMESİ İÇİN KADRO DIŞI KALMALI"

Bazı oyuncuları oynatarak da kazanılabileceğini söyleyen Meleke, Bu seçeneğin artık Selçuk İnan'da geçerli olmadığını ve Galatasaray'ın kaptanının yeniden eski günlerine dönebilmesi için geriye sadece kadro dışı bırakılması seçeneğinin kaldığını savundu. Bu süreç içerisinde Selçuk İnan'ın ihtiyacı olan mental ya da fiziksel yardımı tedarik edip sahalara çok daha güçlü bir şekilde dönebileceğini iddia etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Uğur Meleke Selçuk İnan Galatasaray Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

entel hırboMobil-ANDROID:

adam doğru söylüyor selçuk bu performansıyla balıkesirde bile zor kadroya girer

Yanıtla015
HRKMobil-ANDROID:

Uğur Bey sen hayatında hiç futbol oynadın mı.meşhur bir atasözü var bekara eş boşamak kolaydır diye. biraz söylemlerine dikkat et.gerçi g.s.yönetimi de seni dinledi ya

Yanıtla141
Berk Berkoğlu:

isterse marsa gönderilsin , öyle bir mukavele yapmış ki adam takır takır alacak parasını her zaman . Keyfine mi oynuyor. Biz ekmek derdindeyiz bu ülkede, her gün işimizden oluruz diye yediğimizden de bişe anlamıyoruz. Bunların derdi farklı . . .

Yanıtla011
şahan BingölsporMobil-ANDROID:

selçuku Bingölspor da zor 11 e girer......

Yanıtla09
ceyhanli:

evde dinlenmesin galatasaraydan gitsin biktik artik yaninda buragida veyseli hamiti tarigida alsin mutlu olsunlar bunlar sadece gs yi degil turk futbolunuda bitirdiler

Yanıtla18
zülfü yılmazMobil-ANDROID:

selçuk inan hak etmiyen parayı nasıl alıyor anlamıyorum vicdanı rahatmı acaba galatasaray da parayı hak eden 3 kişi muslera melo şınayder

Yanıtla09
cenk oktayMobil-ANDROID:

agzına saglık..

Yanıtla08
mngMobil-ANDROID:

kadro dişi kalmali Katiliyorum.

Yanıtla08
Seyit Mobil-ANDROID:

Yorum yaparken elinizi vicdanınıza koyun, Selçuk gibi futbolcuyuda başınızın üstüne koyun

Yanıtla51
Canary:

Xavi''yi Selçuk İnanVidic''i Semih Kaya yapan arkadaşlara sesleniyorum, yapmayın lütfen.

Yanıtla06
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title