Haberler

Uluslararası Kepez Turnuvası

Abone Ol

FIBA Olimpiyat Elemeleri hazırlıkları için Antalya'da düzenlenen Uluslararası Kepez Turnuvası devam ediyor.

FIBA Olimpiyat Elemeleri hazırlıkları için Antalya'da düzenlenen Uluslararası Kepez Turnuvası devam ediyor. Kepez Arena Spor Salonu'nda yapılan ilk maçta Beyaz Rusya Kadın Basketbol Takımı, Karadağ'ı 69-43 yenerken, günün diğer maçında ise Türkiye, Japonya'ya 63-53 mağlup oldu.

BEYAZ RUSYA 2 DE 2 YAPTI

Uluslararası Kepez Turnuvası'nın ikinci günü, dünkü maçlarından galibiyetle ayrılan Beyaz Rusya ile Karadağ takımlarının karşılaşmasıyla başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyunun kontrolünü eline alan Beyaz Rusya, rakibini 43-69 mağlup ederek turnuvadaki ikinci maçından da galip ayrıldı. Beyaz Rusya, son maçında yarın saat 18.00'de A Milli Kadın Basketbol Takımı ile karşılaşacak.

POTANIN PERİLERİ MAĞLUP OLDU

A Milli Kadın Takımımız, Uluslararası Kepez Turnuvası'ndaki ikinci maçında Japonya ile karşılaştı. Dünkü maçtan farklı bir kadroyla sahaya çıkan Ay-yıldızlılar, mücadeleden 53-63'lık skorla mağlup ayrıldı. Karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat da takip etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalya Türkiye Belarus Kepez Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title