Haberler

Ümit Karan: Fenerbahçe, Lucescu'yla Anlaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Eski futbolcu Ümit Karan, "Mircea Lucescu, Fenerbahçe'nin seneye yeni teknik direktörü olacak. İsmail Kartal yeniden yardımcı antrenör olabilir." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı içinde olan Fenerbahçe ile ilgili müthiş bir iddia ortaya atıldı. Habertürk TV'de Faik Çetiner'in sunumuyla yayınlanan Spor Türk programının yorumcusu Ümit Karan, Fenerbahçe'nin gelecek sezonki hocasını açıkladı.

Programda Faik Çetiner, "Fenerbahçe Bursasporlu Şener Özbayraklı ile prensip olarak anlaşmaya vardı. Önümüzdeki sezon bir terslik olmazsa Fenerbahçe forması giyecek" ifadelerini kullandı.

Ümit Karan ise " Mircea Lucescu, Fenerbahçe'nin seneye yeni teknik direktörü olacak. Büyük ihtimalle anlaşmaya vardıklarını duydum. İsmail Kartal yeniden yardımcı antrenör olabilir." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mircea Lucescu İsmail Kartal Fenerbahçe Ümit Karan Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

HDP Mobil-ANDROID:

oylar hdp yéeeeeeée

Yanıtla161
RamboDortmund:

Bunu ne yapacagiz bize daha iyi bir Hoca lazim Yesilovaspordan Tuccar Sami ve yardimcisi Kunfu ustasi Bahri gelsin seneye kimse tutamaz bizi

Yanıtla17
BayburtluMobil-ANDROID:

Hee eglenin haftaya Sivas sizi eglendirecek

Yanıtla35
m ali Mobil-ANDROID:

Aldığım aylık tutarındaki bir bardakla su içiliyorsa o partinin kurucusu o partiye oy yok

Yanıtla42
Ebu Tarık Mobil-ANDROID:

gökhan gönül varken şener ne yapacak

Yanıtla23
yankeskiMobil-ANDROID:

len yalan söylüyorlar takımın kafasını bulandımaya çalışıyorlar.lig bitsin ne olacaksa ondan sonra olsun.a.

Yanıtla14
realite:

emenike garabeti yüzünden şampiyonluk gitti(hoca yüzünden). . emenike ileri konulunca sowda kenarda ezildi duru. . . halbuki sow ilerde , stoch da sowun yerinde olsaydı, şimdiye şampiyonluk turu atılmıştı. . . . çok bilmiş aziz başkan ve garebet hocası ve futbolcusu yüzünden bence şampiyonluk kaçtı. . . . . . . . . gs 5 te 5 yapar(yaptırılır) yazıklar olsun golcü almayan başkana kına yaksın bence. . . . . . lucescu gelse ne yazar gelmese. . . golcün olmadıktan sonra. . . .

Yanıtla23
Danyal DENYORUMCU:

İsmail Kartal ın şuanki durumunda yabancı bir denyo olsaydı O nu göklere çıkarırlardı, adam daha ne yapsın takım şampiyonluğun en büyük adayı hala İsmail i yerden yere vuruyorlar. Bu ülkede Ahmet ÇAKAR, Mehmet DEMİRKOL, Ali ECE gibi kendini futbol yorumcusu zanneden şovmenler olduğu müddetçe elin gavuru bu ülkenin daha çoook parasını yer.

Yanıtla31
NeferMobil-ANDROID:

fitne sokup takımın dengesini bozacak küçücük beyniyle :))

Yanıtla13
MHPMobil-ANDROID:

MhP geliyor sizi allahin kirolari isiniz bitti

Yanıtla22
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title