Haberler

Ümraniyespor'un CEO'su Nicolas Anelka, görevinden istifa etti

Güncelleme:
Abone Ol

Trendyol 1. ekiplerinden Ümraniyespor'un yaklaşık 6 ay önce göreve gelen CEO'su Nicolas Anelka, kulüp yönetimine sitem ederek görevinden istifa etti. Sosyal medya hesabından sert bir açıklama yapan Anelka, "Kulübün kötü yönetimi, iletişim sorunu, ödenmeyen maaşlar, FIFA yaptırımı, üst düzey futbolun farklı vizyonu ve hepsinden önemlisi vaatlere ve taahhütlere saygı gösterilmemesi! Büyük adamlarla diğerleri arasındaki fark budur. Kendi seviyenizde çalışmanıza izin veriyorum" dedi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı., Yaklaşık 6 ay önce göreve gelen kulüp Ceo'su Nicolas Anelka, yaptığı sert açıklamayla görevinde istifa etti.

YÖNETİME SİTEM ETTİ

Sosyal medya hesabından ayrılığını açıklayan Anelka, "Kulübün kötü yönetimi, iletişim sorunu, ödenmeyen maaşlar, FIFA yaptırımı, üst düzey futbolun farklı vizyonu ve hepsinden önemlisi vaatlere ve taahhütlere saygı gösterilmemesi! Büyük adamlarla diğerleri arasındaki fark budur. Kendi seviyenizde çalışmanıza izin veriyorum... en iyi dileklerimle" ifadelerini kullandı.

İşte Anelka'nın paylaşımı;

Ümraniyespor'un CEO'su Nicolas Anelka, görevinden istifa etti


6 AY ÇALIŞTI

Ümraniyespor, Fenerbahçe'de de top konuşturan Nicolas Anelka'yı 25 Ocak'ta CEO olarak göreve getirilmişti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Hoş geldin profesör. Kulübümüz, CEO pozisyonu için Nicolas Anelka ile anlaşmıştır. Nicolas Anelka'ya hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanılmıştı.

ANELKA KİMDİR?

Futbolculuk döneminde Paris Saint-Germain, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea ve Juventus gibi önemli takımlarda forma giyen 44 yaşındaki Anelka, 2005'te Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Çin'de Şanghay Shenhua ve Hindistan'da Mumbai City'de oyuncu-antrenör olarak görev alan Anelka, futbolu bıraktıktan sonra Hollanda'nın Roda ekibinde danışmanlık, Fransa temsilcisi Lille'in genç takımında ise antrenörlük yapmıştı. Anelka, 2021'de ise kısa süreliğine Fransa 4. Lig takımlarından Hyeres'in sportif direktörlüğünü üstlenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nicolas Anelka Sosyal Medya Trendyol Futbol Medya Spor CEO Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Fuat Gençoğlu:

kötü reklam olduk

Yanıtla274
tamer durmaz:

Anelka sende bekliyordun kardeşim ümraniyespordan

Yanıtla159
Fikriye:

Olay şu spor bu spor değil, spor işi disiplin işidir, disiplin yoksa evlerinde oturup çekirdek çitlesinler, kendilerine tavla kulübü kurup orada zar sallayıp laklak yapsınlar

10
Çınar Saraç:

Anelka geldiğin takım kim Allah aşkına gelirken bakıp sormadın mı para için geldin sıkıldın gidiyorsun aldın parayı tamam

Yanıtla630
mustafa yazici:

Kara paranın kaynağı kesilince böyle olur Anelkacım.

Yanıtla524
Köfteci Jardel:

Fıkra gibi haber yemin ediyorum

Yanıtla05
Barış O. B.:

Arkadaşa biri Ümraniye'yi, Arsenal, City, Dortmund falan olarak mı tanıttı? Daha iyisini yapıyorsa gitsin o kulüplere direktör olsun. Zaten gelmesi hata

Yanıtla11
murat özbaş:

Sanki real madridten ayriliyor :D

Yanıtla02
o. kara:

anelka haklı dıyen de pek yok yorumlarda. barı bırkacınız da adam haklı dıyın de sorunları cozelım futbolda. yoksa hıcbır sorun cozemeyecegız bu gıdıse.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title