Haberler

Ünlü Futbolcu Mascherano, Balona Röveşata Çeken Adama Bayıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Uzun yıllar Barcelona forması giyen Mascherano, bir dönem Türkiye'nin gündemine oturan "Balona röveşata çeken adam" videosunu yeni keşfetti, "Nerede, nasıl, ne zaman olursa olsun." yazdı.

2018'in Ocak ayında yaşanan olayda; Ankara'da yolda yürürken önündeki balona röveşata çekmeye çalışan ancak başarısız olan Gülbey Türkücü'nün bu görüntüsü bütün ülkede yankı uyandırmıştı.

Ailesinin uzun zamandır aradığı öğrenilen ve bu video ile bulunan Elbistanlı Gülbey Türkücü, 2 ay tedavi gördükten sonra Elbistan spor ile kısa süreli bir anlaşma yaparak futbolcu olma tecrübesini de tatmıştı.

Ünlü Futbolcu Mascherano, Balona Röveşata Çeken Adama Bayıldı

MASCHERANO DA BEĞENDİ

İspanya'nın ünlü spor gazetesi 'AS', Türkücü'nün bu videosunu paylaşırken yıllarca Barcelona forması giyen Javier Mascherano da bu videoya kayıtsız kalamadı.

8 yıl Barcelona forması giydikten sonra bu sezon başında Çin takımlarından Hebei China Fortune'ye transfer olan Arjantinli Mascherano, Gülbey Türkücü'nün videosunu "Nerede, nasıl, ne zaman olursa olsun…" ifadelerini yazarak paylaştı.

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barcelona Ankara Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

kepeçe:

nerede geri zekalı varsa hep ünlü olma peşinde salakça söylenen şarkılar gereksiz röportajlar ve daha sayamadımız bir sürü şey işsizlik başını almış giderken bir salak balona rövaşata atımış çokmu

Yanıtla186
Mustafa:

Bu adam salak değil. Kendince eğlenen güzel bir adam. Her bokta kriz edebiyatı yapmayı kes. Daha iyi yönetirim diyorsan aday ol. Yok olmuyorsan çözüm üret çözüm söyle. Ve Allah^a inanıyorsan sabret.

01
HIRSIZA, DOLANDIRICIYA, GASPÇIYA CEZA.:

''''PAYLAŞMIŞ DA NE OLMUŞ YANİ? ''''NEREDE, NASIL, NE ZAMAN OLURSA OLSUN'''''' . . BU PAYLAŞIMLA DÜNYA DÜZENİ YENİDEN Mİ KURULMUŞ? YENİ BİR ÇAĞ MI AÇILMIŞ? O VATANDAŞA AVRUPA LİGLERİNDEN TRANSFER TEKLİFİ Mİ GELMİŞ? NE OLMUŞ??

Yanıtla417
Mustafa:

Olum yeminle ruh hastası filansın. . Adam doğal bir eğlence çıkarmış kendince. Ve seni beni tebessüm ettirmiş. Ne bekliyodun. . . Rövaşata atamadı diye adamı kazığa oturtmalarını mı? İnsan ol ve gülümse

18
...haydar:

:))) dayı ne güzel kafan varmış verde bende kullanıyım. .

03
asd:

Harika bir yorum MUSTAFA. . . :)

11
erdal bakkal:

ayakkabı balondan fazla yukarı fırladı

Yanıtla012
sakallı_adams:

yazıklar olsun ya neden böyle bir ülke olduk balona rövataşata atamıcaksak neden yaşıyoruz anlayamıyorum sizleri artık biz gerçekten ne zaman bu hale geldik MASCHERANO ya da tesüf ederim.

Yanıtla63
analiz:

yapmacik omayan hersey güzeldir

Yanıtla08
NA:

belki gulbeyin yaptigi komik belki sacma fakat gulbey daha once bir cok kez TV ye cikti, uvey babasi tarafindan sidette maruz birakilmis psikilojik sorunlari yuzunden evden kacmis ve tedavi altinda olan bir genc. birbirimizle dalga gecmek kucumsemek damga vurmak oyle kolayki , oysa insanoglu basina nerden ne zaman ne gelcegi belli olmaz. .

Yanıtla05
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title