Haberler

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Güncelleme:
Abone Ol

YouTube ve sosyal medya fenomeni IShowSpeed, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için gittiği Almanya'da ilk kez Türk döneri yedi. "Bismillah" diyerek yediği döner sonrası çılgına dönen ünlü fenomenin Türk döneriyle tanışma anları sosyal medyada hızla yayıldı ve viral oldu.

Youtube ve sosyal medyanın popüler isimlerinden IShowSpeed, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yerinde takip etmek için gittiği Almanya'da ilk kez Türk döneri yedi. Ünlü fenomenin döneri yedikten sonraki tepkileri viral oldu.

"BİSMİLLAH" DİYEREK YEDİ, ÇILGINA DÖNDÜ

IShowSpeed, "Bismillah" diyerek Türk dönerini yedikten sonra yerinde duramadı. Çılgına dönen fenomen, izleyenlere keyifli anlar yaşattı ve Türk dönerinin lezzetini bir kez daha gözler önüne serdi.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

YouTube'da 25 milyondan fazla abonesi olan, Instagram'da ise 18 milyon takipçisi bulunan ünlü fenomen IShowSpeed'in Türk döneriyle tanıştığı ve çılgına döndüğü o anlar sosyal medyada viral olmayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Sosyal Medya Gastronomi Instagram 3-sayfa Türkiye YouTube Almanya Almanya Futbol Dünya Medya Spor Gastronomi Sosyal Medya Futbol 3.Sayfa Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Muzaffer Akın:

Para şöhret ve fazla şımarıklık çok itici bir adam

Yanıtla34190
Turbo Levent:

EN KRAL HAYATIDA YAŞIYOR NEGRO

2024
Ramcoll Ramcoll:

en iyi döner almanya da yalnız bol bol koyuyorlar ve etler kaliteli

Yanıtla15112
Spartacüs MartinLuther:

Doğrudur Almanya'dan.et gelmişti Türkiyede ki en iyi et oradaki en kötü et

1855
XYZ:

Daha dur, ilk saniye ne tat geldi agzina, sadece ekmegi isirdin, ne zipliyon? Aşırı yapmacik!

Yanıtla631
bekir yapici:

almanyada döner genelde kirmizi et sinifina giren hindi etindendir,sigir dedikleri dönerse hindi dönere sekil verilirken siyrilan hindi karisimli sigir kiymasidir Türkiyedeki gibi dedem yasindaki sigirdan tavuktan zaten döner falan olmaz cogunlukla et terbiye edilmemis baharati eksik tatsiz tuzsuz bir sey gercek döner 1 en fazla1,5 yasinda dana boyun ve gögüs etinden yapilir tabiki bu almanyadada Türkiyedede zor bulunan pahali ettir malesef almanyadada döner artik lüks oldu 6-7 € civarinda.

Yanıtla22
tanju yenal:

Döner Kebabı solladı gibi

Yanıtla21
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title