Haberler

"Üst Sıraları Hedefliyoruz"

Güncelleme:
Abone Ol

Yeni Malatyaspor'un Basın Sözcüsü Şahin Özer, fikstürle çok fazla ilgilenmediklerini, önemli olanın ise ortaya koyacakları performans olduğunu söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, fikstürle çok fazla ilgilenmediklerini, önemli olanın ise ortaya koyacakları performans olduğunu söyledi.

Grupta bütün takımların hedefinin olduğunu vurgulayan Şahin Özer, "Grubumuzda iddialı olan takımların yanı sıra hedefleri olan takımlar var. Dolayısıyla hiçbir karşılaşma kolay değil. Her takım kendi hedefleri doğrultusunda mücadele edecek. Bizde üst sıraları hedefliyoruz. Bu doğrultuda elimizden geleni yapacağız. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşırız" dedi.

Fikstürle çok fazla ilgilenmediklerini belirten Özer, "İlk haftalarda grubun iddialı takımlarıyla karşılaşacağız. Fikstürle aslında çok fazla ilgilenmiyoruz. Neticede her takımla hem kendi sahamızda hem de deplasmanda karşılaşacağız. Önemli olan bizim sahada göstereceğimiz performanstır. Bu yönde de iyi bir takım kurduğumuza inanıyoruz. İnşallah iyi bir kamp dönemi geçirerek, lige iyi bir başlangıç yapacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Şahin Özer Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title