Haberler

Valdes Var, Messi Yok

Abone Ol

Barcelona'nın Pazar günü Elche ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosu açıklandı.

"Artık daha güçlüyüz..."

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, yarın Elche ile oynanacak maçın kadrosuna Victor Valdes'i dahil ederken Lionel Messi'yi almadı.

Yaklaşık 2 aydır sakatlıklarla uğraşan Katalan ekibini, bu süre zarfında Carles Puyol, Jordi Alba, Victor Valdes, Lionel Messi, Dani Alves gibi isimlerden faydalanamamıştı. Perşembe günü ise Barcelona'nın sağlık ekibi, bir haftadır antrenmanlara katılan Victor Valdes'e 'oynayabilir' onayı verirken Messi ile ilgili henüz bir karar almamıştı.

Busquest ve Dani Alves de yok

Arjantinli teknik adam, sağlık ekibinin henüz karar vermediği Messi hakkında risk almadı ve Messi'yi Elche ile oynanacak maçın kadrosuna dahil etmedi. Messi'nin yanı sıra kart cezası bulunan Sergio Busquets ve hafta içi grip olan Dani Alves de dahil etmedi.

Bu üç ismin yanı sıra Victor Valdes'in yaklaşık 2 aylık aranın ardından kadroya dönmesi ise yüzleri güldürdü. Tecrübeli kalecinin Elche maçında eldivenleri Pinto'dan devralması bekleniyor. Ayrıca uzun süredir oynayamayan Carles Puyol ve Xavi de kadroda kendilerine yer buldu.

Gerardo Martino'nun 18 kişilik kadrosu ise şu şekilde: Valdes, Pinto, Montoya, Bartra, Pique, Mascherano, Puyol, Adriano, Alba, Song, Xavi, Iniesta, Sergi Roberto, Fabregas, Pedro, Alexis, Neymar, Tello.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Carles Puyol Lionel Messi Dani Alves Barcelona Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title