Haberler

Van Bronckhorst, Beşiktaş Tarihine Geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, 2000-2001 sezonundan bu yana Süper Lig'de iç sahada ilk 3 maçını kazanan ilk teknik direktör oldu. Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1 mağlup ederek bu başarıyı elde etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, 2000-2001 sezonunda siyah-beyazlı takımı çalıştıran İtalyan teknik adam Nevio Scala'dan sonra Süper Lig'de iç sahada ilk 3 maçını kazanan ilk teknik direktör oldu.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, evinde Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlıların Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst da bu sonuçla adını siyah-beyazlıların tarihine yazdırmayı başardı. van Bronckhorst, 2000-2001 sezonunda siyah-beyazlı takımın başında olan İtalyan teknik adam Nevio Scala'dan sonra ligde iç sahada ilk 3 maçını kazanan ilk teknik direktör oldu

49 yaşındaki çalıştırıcı idaresindeki Kartal, Tüpraş Stadyumu'nda sırasıyla Antalyaspor'u 4-0, Sivasspor'u 2-0, Eyüpspor'u da 2-1'lik skorlarla geçti.

Nevio Scala'nın Beşiktaş'ı ise Yimpaş Yozgatspor'u 3-0, Rizespor'u 2-1 ve Fenerbahçe'yi de 3-0 yenmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giovanni Van Bronckhorst Eyüpspor Beşiktaş Politika Futbol Spor Van Süper Lig Futbol Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title