Haberler

"Van'da Badminton Oynuyorum" Projesi

Abone Ol

Van Valiliği ve Badminton Federasyonu, "Van'da Badminton Oynuyorum" projesi kapsamında 200 depremzede çocuğa badminton malzemesi dağıttı.

Van Valiliği ve Badminton Federasyonu, "Van'da Badminton Oynuyorum" projesi kapsamında 200 depremzede çocuğa badminton malzemesi dağıttı.

İpekyolu Caddesi'ndeki Anadolu konteyner kent sosyal etkinlik çadırında yapılan dağıtım törenine, Vali Yardımcısı Murat Uzunparmak, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ile Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir katıldı.

Törende konuşan Uzunparmak, badmintonun hem ulusal hem de uluslararası alanda Vanlı sporcular tarafından temsil edilmesi adına bunun bir başlangıç olmasını umduklarını söyledi.

Murat Uzunparmak, "Van'da yaşanan depremi her vesileyle hatırlatıyoruz ama o süreçten bugüne kadar ilimizde bir sürü etkinlik ve faaliyet oldu. Çocuklarımızı bu konuda hiçbir zaman eksik bırakmadık. Badminton sporunun gelişmesi adına federasyonumuzun Van'daki öğrencilerimize malzeme katkısını önemli görüyoruz. Bu vesileyle de çocuklarımızı uluslararası alanda da başarılı bir sporcu olarak görmeli umut ediyoruz" dedi.

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik de Van'da bahar mevsimini badminton oynayarak karşılamak istediklerini belirtti.

Özmekik, "Van'da Badminton Oynuyorum" projesiyle uluslararası alanda Türk Bayrağı'nı dalgalandırarak İstiklal Marşı'nı okutmak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Uluslararası alanda ülkemize başarı getirmek amacıyla insanlarımıza yatırım yapıyor ve sosyal sorumluluk alanında projeler üreterek hayata geçiriyoruz. Bu anlamda birçok kurum ve kuruluşlarla protokoller imzalıyoruz. İşte bugün bu amaçla Van'da 200 öğrencimize badminton malzemesi dağıttık."

Konuşmaların ardından 200 çocuğun kullanımına sunulmak üzere raket, eşofman, tişört, badminton topu ve file dağıtımı yapıldı.

Dağıtımın ardından Vali Yardımcısı Uzunparmak ve federasyon başkanı Özmekik kısa bir süre badminton oynadılar.

- VAN

Kaynak: AA / Spor

Van Valiliği İpekyolu Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title