Haberler

    Varşova-Trabzonspor: 0-2

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Legia Varşova'ya konuk olan Trabzonspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0'lık skorla mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

    UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Legia Varşova'ya konuk olan Trabzonspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0'lık skorla mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

    Legia bastırdı, Trabzon kapandı

    Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun hakimi Legia Varşova olurken, Trabzonspor özellikle hücumda organize olmakta bir hayli zorlandı ve ciddi bir pozisyon üretemedi.

    8. dakikada sağ kanatta topla buluşan Malouda, arka arkaya iki rakibinden sıyrılarak ceza sahasına sokuldu ve sert bir vuruş yaptı. Ancak Jodlowiec kritik bir müdaheleyle topa ayak koydu.

    21. dakikada Berezsynski'nin pasında sağ kanatta topu alan Kucharczyk, Aykut'tan sıyrılarak ceza sahası içi sağ çaprazdan sert bir vuruş yaptı ama Onur gole izin vermedi.

    Bu pozisyonun iki dakika sonrasında Polonya temsilcisi yine etkili geldi. Jodlowiec'in ceza sahası yayı üzerinden yaptığı sert vuruşta Onur'dan seken topu Kucharczyk ağlara gönderdi ama bu gol ofsayt gereçkesiyle geçersiz sayıldı.

    İlk yarının geri kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odalarına golsüz eşitlikle girdiler.

    İkinci yarının detayları birazdan...

    MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Jan Urban

    Performans: 6/10

    Takımı kapasitesi dahilinde elinden geleni ortaya koydu. Son hamlelerde başarısız kalınması onun hatası değildi.

    Mustafa Reşit Akçay

    Performans: 6/10

    Takımı özellikle ilk yarıda hücumda ciddi sıkıntılar yaşadı ama iki kontratak golüyle sonuca gitmesini bildi.

    Colman uzun aradan sonra sahada Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Apollon ile oynanan maçta forma giyen Gustavo Colman, yaklaşık 2 aylık bir aranın ardından sahalara döndü.

    Onur devam edemedi Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur, ilk yarıda bir pozisyon sonrasında sağ bacağını tutarak kendisini yere bıraktı. Deneyimli file bekçisi ikinci yarıda kendisini denese de 53. dakikada yerini Zeki'ye bıraktı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Gustavo Colman Legia Varşova Trabzonspor Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title