Haberler

Vincenzo Montella'dan galibiyet yorumu: 2008 ruhunu yakaladık

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2-1'lik Avusturya galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Takım ruhunu son dakikaya kadar yansıttıklarını belirten Montella, "Bu takım ruhunu ilk olarak Hırvatistan deplasmanında gördük. Futbolcularımız adına çok mutluyum. İlk maçlarda takımın ruhunda ufak tefek aksaklıklar vardı ama bu maçla birlikte yeniden o ruhu aldık. galibiyet olarak 2008'i yakalamış durumdayız" dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale kaldığımız maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Montella'nın açıklamaları şu şekilde;

"2008 RUHUNU YAKALADIK"

"Yorgunuz biraz, bu maç çok önemliydi. Takım ruhunu son dakikaya kadar yansıttık. Bu takım ruhunu ilk olarak Hırvatistan deplasmanında gördük. Futbolcularımız adına çok mutluyum. İlk maçlarda takımın ruhunda ufak tefek aksaklıklar vardı ama bu maçla birlikte yeniden o ruhu aldık. galibiyet olarak 2008'i yakalamış durumdayız. Bu da bizim için çok önemli bir mutluluk

"İLK TARAFTARIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZ"

Cumhurbaşkanımızın yakınlığını her zaman hissettik. Her seferinde bize desteklerini iletiyor. Bugün bir kez daha fazlasıyla gururlanıyoruz. Çünkü biliyoruz ki ilk taraftarımız Cumhurbaşkanımız.

"YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Adım adım gidiyoruz, sıradaki rakibimiz Hollanda. Aslanlar gibi mücadele eden bir rakibimiz var. Zihinsel ve fiziksel enerjimizi toplayıp yolumuza devam edeceğiz"

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella Vincenzo Montella Hırvatistan Avusturya Avusturya Hollanda Türkiye Futbol Spor Futbol Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Gjerj Kastoroiti:

rolexi takınca buda 3008 ruhunu yaşadı demek ki

Yanıtla9816
Mevlüt Dündar:

helal olsun aslanlar gibi savastilar

Yanıtla2101
Punisher null:

montella da isi ogrenmis cb yag yakiyor ????

Yanıtla2219
Mesut Yiğit:

Nasıl bir adam ya her yerde ağırlığını hissettiriyor. Çok arıyacağız da kaybetmeden anlaşılmıyor.??????

Yanıtla420
Kadir Süküt:

Tuz ruhu olmayalım, gaza gelmeyelim kaç maçtır takım oyunu oynamıyoruz, bu maçtada iki korner golü var, son dakika Barışın kaçırdığı var başka ne var, sonra hep kapandık. Bana kalırsa Hollanda Avusturya ya göre daha kolay bir takım, geçilebilir ama bu futbolla değil.inşaallah güzel bir futbolla Hollanda'yı yeneriz.

Yanıtla35
Netherill:

bu futbolla derken neyi kastediyorsun . gayet mantıklı bir oyunla galibiyet aldık. avusturya merkezden paslarla dikine oynayan bir takım bölgeler arası geçişleride çok iyi yapıp ara paslarını derin pasları iyi yapan bir takım. bu takıma açık şekilde oynasaydık hazırlık maçı gibi 6 yerdik. montellayı tebrik etmek lazım güzel analizlemişler. he oyuncu seçimlerinde eleştiri kabul edilebilir.

03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title