Haberler

Vizeyi Kaptılar

Abone Ol

2010 Dünya Kupası H Grubu'nda Şili'yi 2 - 1 mağlup eden İspanya grup lideri olarak bir üst tura yükseldi.

2010 Dünya Kupası H Grubu'nda Şili'yi 2 - 1 mağlup eden İspanya grup lideri olarak bir üst tura yükseldi. Şili ise mağlup olsa da 2. sırada yer alarak gruptan çıkmayı başardı. Golsüz berabere kalan İsviçre ve Honduras da kupaya veda eden takımlar oldu.

Pretoria kentindeki Loftus Versfeld Stadı'nda oynanan mücadele İspanya'nın gollerini 24'de David Villa ve 37'de Iniesta kaydetti. Şili'nin tek golü ise 47'de Millar'dan geldi. Bu arada Şili'de Estrada 37. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Şili aldığı bu yenilgiye karşın 6 puanı bulunan İspanya'nın avarajla arkasında 2. sırada yer aldı.

Bloemfontein kentindeki Free State Stadyumu'nda oynanan mücadelede ise İsviçre ile Honduras golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla 4 puanda kalan İsviçre ile ilk puanını alan Honduras kupaya veda etti.

Bu arada İsviçre'de forma giyen Türk asıllı futbolcular Eren Derdiyok ve Gökhan İnler maça ilk 11'de başladı. Diğer bir Türk asıllı futbolcu Hakan Yakın ise yedek kulübesinde yer aldı.

PRETORİA- BLOEMFONTEİN- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title