Haberler

Voleybol Federasyonu'ndan Aktaş'a Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

Belediye spor Başkanı Adem Tayyar ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede, Üstündağ, Belediye spor ve dolayısıyla İnegöl'ü önemle takip ettiklerini söyledi. Bursa'da yapımı tamamlanan ve hafta sonu açılışı yapılan Cengiz Göllü voleybol salonunda açılış öncesi son hazırlıkları yerinde inceleyen Üstündağ, İnegöl ziyaretinde Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye spor tesisleri ve maçların oynanacağı ilçe spor salonunu da inceleyerek bazı tespitlerde bulundu. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili, "Sayın başkanımızı ziyaret için buradayız. Başta başkanımız ve yönetim kurulu olarak Türk voleyboluna, Türk sporuna çok önemli katkılar sağlıyorlar. Bu da bizi son derece mutlu ediyor" dedi.

Başkan Aktaş ise,  "İnegöl gerçekten nüfusu, ekonomisi ve spora yatkınlığı itibariyle de dolu dolu bir şehir. Biz bu potansiyeli açığa çıkarmak ve değerlendirmek istiyoruz. Bunlarla alakalı takımlar oluşturuyoruz, tesisler yapıyoruz, organizasyonlar yapıyoruz. Şükürler olsun ki yaptığımız çalışmaların meyvelerini alıyoruz. Bunları yaparken de plan dahilinde, bir çizgi içerisinde, asla abartmadan, ölçüyü kaçırmadan ve uzun vadeli düşünerek yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Akif Üstündağ Alinur Aktaş İnegöl Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title